Super Rare Games naraz predstavili 7 hier, ktoré tento rok vydajú

Všetky dostanú limitované retail vydanie pre Nintendo Switch a v ponuke nájdete hneď niekoľko zaujímavých indie hier

pridal matus_ace 24.2.2020 o 13:03 pod hry
Super Rare Games naraz predstavili 7 hier, ktoré tento rok vydajú

HRY > NOVINKY >

Super Rare Games už tretí rok vyberajú zaujímavé indie tituly, ktorým na Switch doprajú limitované vydanie v retail podobe aj s nejakými menšími bonusmi. Snažia sa vyberať naozaj obľúbené a zaujímavé hry, ktoré už predtým zaujali v digitálnej podobe, pričom prinášajú jednu hru mesačne. Zväčša tieto hry oznamujú pár týždňov pred ich vydaním, no teraz svoju stratégiu zmenili. Spojili sa s jedným youtuberom, aby ohlásili hneď 7 prichádzajúcich hier naraz.

Nepoznáme síce termíny, kedy by sme sa týchto hier mali dočkať, no aspoň poznáme detaily o tom, aké edície by to mali byť. Konkrétne to tak budú hry:

Dandara - 2D metroidvania s pixelartovou grafikou, ktorá je plná mystických príšer a čaká vás v nej naozaj veľa skúmania rozsiahlych prostredí. Navyše to bude Trials of Fear edícia, takže automaticky ponúkne všetok nový obsah.

SteamWorld Heist - ďalšia populárna 2D indie hra. Pôvodne vyšla pred 5 rokmi a zbierala hodnotenia s priemerom viac ako 90%. Je to taktická ťahovka, v ktorej velíte armáde robotických pirátov. Bude to Ultimate edícia, takže ponúkne všetky DLC rovno v balení.

Darkwood - Toto je top-down 2D hororový titul, ktorá vás zavedie do "východného bloku", kde zaujímavo mieša rôzne druhy hrateľnosti. Cez deň pobehujete po okolí a zbierate suroviny, aby ste v noci dokázali vo svojom úkryte prežiť útoky monštier až kým nevyjde slnko.

Freedom Finger - hra z roku 2018, ktorá je naozaj netradičnou side scrolling shoot 'em up akciou. Obrovskú rolu v hrateľnosti tu zohráva hudba, no hra na pomery indie scény boduje aj dabingom. Hlasy tu prepožičali napríklad Nolan North, John DiMaggio, Eric Bauza a Sam Riegel.

Mechstermination Force - recenzia - frenetická 2D akcia, v ktorej vás čaká jeden súboj s bossom za druhým. Hra je totiž vyskladaná len z takýchto súbojov, pričom každý nepriateľ je iný, platí naňho iná taktika a sú naozaj obrovskí. Hra tiež podporuje lokálnu kooperáciu pre dvoch.

The Sexy Brutale - puzzle adventúry z roku 2017, ktorá je celá o vraždách, intrigách a tajomstvách obyvateľov kasína. Popri tom, ako skúmate prostredie, ale ostatní jeho obyvatelia zomierajú bláznivými, ale aj brutálnymi spôsobmi.

Assault Android Cactus + - arkádová twin stick akcia s pohľadom zhora, kde vás čakajú poriadne haldy nepriateľov, ktorým však nemusíte čeliť sami, ale môžete do boja prizvať aj trojicu priateľov v lokálnej kooperácii. Hra ponúka množstvo levelov aj postáv na výber.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk