Poľský vydavateľ All in! Games predstavil bohatú PAX ponuku

Nájdete v nej kvalitnú RPG Alaloth, nádejnú akciu, no aj niekoľko menších titulov

pridal matus_ace 24.2.2020 o 21:14 pod hry
Poľský vydavateľ All in! Games predstavil bohatú PAX ponuku

HRY > NOVINKY >

Na výstavu PAX East do Bostonu majú namierené viacerí vydavatelia a okrem väčších sú medzi nimi aj menšie spoločnosti. Firmy postupne zverejňujú svoju ponuku a teraz sa pridal poľský vydavateľ All in! Games, ktorý nedávno získal výrazné investície, ktorými chce pomôcť hrám vo svojom portfóliu. Prezradili nám tak, s ktorými hrami cez víkend prídu do Bostonu.

Ghostrunner - dynamická kyberpunková akcia, v ktorej sa po katastrofe zvyšky ľudstva uchýlili do posledných pár miest, kde musíte bojovať o slobodu nielen v realite, ale aj vo virtuálnom priestore. Hra tiež ponúkne RTX podporu.

Alaloth - Champions of The Four Kingdoms - klasická izometrická RPG s príbehom z pera Chrisa Avellona. Alaloth vás zavedie do bohatého fantasy sveta so svojou históriou, mnohými rasami a hrateľnosťou založenou na legendách, ako napríklad Baldur’s Gate.

Metamorphosis - herná adaptácia Premeny, najznámejšieho diela Franza Kafku, v ktorej sa stanete švábom. Gregor (tento šváb) sa vydáva na cestu neobyčajným a surrealistickým svetom, aby zistil, prečo sa zmenil do tejto podoby.

Tools Up! - gaučová kooperatívna hra, v ktorej budete spolu so svojimi priateľmi renovovať staré domy a byty. Musíte vedieť spolupracovať, aby ste to stihli v časovom limite. Zdá sa, že chcú autori napodobniť úspech Overcooked, ale zmenili zasadenie.

Fort Triumph - stredoveká fantasy ťahovka, v ktorej vediete svoju armádu hrdinov s rozdielnymi schopnosťami naprieč procedurálne generovanými úrovňami. Prostredia sú interaktívne, plné nástrah a navyše vás tu čaká hrozba permanentnej smrti.

Arboria - 3D roguelike 3rd person akčná RPG, v ktorej sa stanete vyvoleným hrdinom národa Jotunov, ktorý musí zachrániť Yggdrasil. Aj tu putujete naprieč procedurálne generovanými úrovňami a v boji vám pomôžu nielen symbiotické zbrane, ale aj mutácie, vďaka ktorým sa stanete silnejšími.

Red Wings: Aces of the Sky - arkádová letecká akcia zasadená do obdobia 1. svetovej vojny, v ktorej do kokpitu sadnete ako Manfred von Richthofen, pilot známy pod prezývkou Červený barón. Hra je zameraná na dynamické letecké súboje v ikonických lietadlách tej doby.

‘It came from space and ate our brains’ - názov túto hru veľmi dobre vystihuje. Je to arkádová top-down akcia, v ktorej sa snažíte zastaviť hrozbu z vesmíru, ktorá chce zjesť vaše mozgy. Hru môžete hrať aj v lokálnej kooperácii a spolu bojovať o čo najvyššie skóre.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk