Adam Boyes: Som rád, že už nie som súčasťou konzolovej vojny

Bývalý vrcholný predstaviteľ PlayStation Adam Boyes vraví, že je šťastný, že už je mimo konzolových vojen. Je to príliš stresujúce a človeka to prevalcuje.

pridal DeCain 9.3.2020 o 21:49 pod hry
Adam Boyes: Som rád, že už nie som súčasťou konzolovej vojny

HRY > NOVINKY >

Bývalý vrcholný predstaviteľ PlayStation Adam Boyes vraví, že je šťastný, že už je mimo konzolových vojen. Vyjadril sa tak v novom interview.

Momentálne pôsobí ako CEO v Iron Galaxy Games, ktorých môžeme v poslednej dobe poznať hlavne vďaka portom hier, ako Skyrim, Diablo 3 a Overwatch na Nintendo Switch. Predtým však bol v rokoch 2012 - 2016 viceprezidentom pre vzťahy s tretími stranami v PlayStation. Podľa vlastných slov miloval to, čo robil, s kým pracoval a čo dosiahol počas svojho pôsobenia v spoločnosti Sony. Ale bolo tam tiež veľa stresu.

,,Miloval som svoju prácu v Sony. Mali sme fantastický tím, dávali sme do toho všetko. Ak si ale myslíte, že mi to teraz chýba (má na mysli uvádzanie Playstation 5), tak to nie je tak úplne pravda. Je tam veľa stresu, celý koncept konzolovej vojny vás prevalcuje. Nedokážete myslieť na nič iné."

Boyes bol v spoločnosti PlayStation výkonným predstaviteľom pre uvedenie PlayStation 4 v roku 2013. On a Shuhei Yoshida spoločne napríklad reagovali a oponovali politike ohľadom použitých hier, ktorú sa snažil svojho času presadiť Microsoft (neskôr svoju snahu neumožniť bazárový predaj hier Microsoft stiahol).

Na druhú stranu, Phil Spencer z Microsoftu myšlienku konzolovej vojny nerieši. Skôr sa snaží dosiahnuť, aby firmy spolupracovali.

Uvidíme, aká forma súboja nás čaká pri nastávajúcej generácii konzol. Xbox Series X a Playstation 5 majú naplánované vydanie koncom tohoto roka. Microsoft je otvorenejší, čo sa detailov o novej konzole týka, Sony zatiaľ veľa detailov neprinieslo.





Páči sa mi! (+2)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19946)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk