Hraj CS:GO alebo Dota 2 a staň sa milionárom v Sazka eLEAGUE

Ponuka so štedrými dotáciami platí pre hráčov z Česka aj Slovenska, ktorí naberú odvahu a preukážu svoje schopnosti v uvedených hrách.

pridal PR 13.3.2020 o 12:46 pod hry
Hraj CS:GO alebo Dota 2 a staň sa milionárom v Sazka eLEAGUE

HRY > NOVINKY >

Denník Sport a Sazka v spolupráci s hernou agentúrou Grunex spúšťa najväčšiu česko-slovenskú esport ligu, v ktorej si počítačoví hráči rozdelia neuveriteľnú sumu 2,5 milióna korún. Vybrané ligové hry patria medzi najrozšírenejšie súťažné tituly vôbec. Reč je o obľúbenej prestrelke Counter Strike: Global Offensive a komplexnej MOBA hre Dota 2.

Sazka eLEAGUE si kladie za cieľ pozdvihnúť úroveň lokálnych súťaží v elektronickom športe a pripraviť profesionálne podmienky pre českých a slovenských hráčov. Otvorené kvalifikácie vypuknú už 14. marca a ponúknu príležitosť štyrom najlepším CS:GO tímom a ôsmim Dota 2 skupinám zahrať si o historicky najväčšiu finančnú dotáciu na území Česka a Slovenska. Kvalifikované tímy získajú automaticky od organizátora podporu pre chod a rozvoj vo výške 1 200 000 Kč a navyše si zahrajú o lákavú finančnú odmenu 1 300 000 Kč!

Hraj CS:GO alebo Dota 2 a staň sa milionárom v Sazka eLEAGUE

Všetky ligové zápasy vysielané naživo

Sezóna je rozdelená na dve časti, prvá je plánovaná na jar a druhá sa uskutoční na jeseň tohto roku. Fanúšikovia sa môžu tešiť na štúdiové livestreamy všetkých ligových online i offline zápasov, a to vrátane kvalifikácií, baráže, online finále prvej časti a veľkolepého Grand finále druhej časti. To sa uskutoční na hernom veľtrhu For Games 15. až 18.októbra.

Registrácie otvorené! Kvalifikovať sa môže každý.

Tímy sa do prvej časti Sazka eLEAGUE môžu prebojovať cez otvorené kvalifikácie. V CS:GO sa odohrajú celkom štyri. Z každej z nich vzídu dva tímy, ktoré postúpia na offline finále. Tam sa stretnú v jednom BO5 zápase o postup do SAZKA eLEAGUE. Štvoricu postupujúcich tímov z kvalifikácie doplnia v lige štyri pozvané tímy.

Otvorený rebríček plní úlohu druhej ligy

V priebehu základnej časti hlavnej ligy bude v oboch hrách prebiehať aj druhá liga Sazka eLEAGUE Open. Tá sa skladá z niekoľkých otvorených turnajov pre ľubovolný počet registrovaných tímov, ktoré si to rozdajú o dôležité body do rebríčka, z ktorého vzídu dva najlepšie celky. Na konci každej časti vyzvú tieto tímy v baráži tímy na 7. a 8. mieste z najvyššej súťaže.

Profesionálne zázemie a podpora vydavateľa hier

Profesionálna štruktúra Sazka eLEAGUE, ktorá vznikla s oficiálnou podporou priamo od vydavateľa hier, spoločnosti Valve, získa obrovské mediálne pokrytie na stránke www.SazkaeLEAGUE.cz. Okrem aktuálneho spravodajstva a noviniek tam nájdete video zostrihy zo zápasov, rozhovory s hráčmi, analýzy, štatistiky a profily tímov. Zároveň liga, tímy a hráči získavajú podporu aj v tituloch Czech News Center (Doupě.cz, Blesk, E15, Reflex, ABC a ďalšie), ako aj podporu hernej agentúry Grunex, vrátane televíznej relácie Re-play a herného webu Hrej.cz.

Astronomická finančná dotácia

Tímy si rozdelia celkovú finančnú dotáciu vo výške 2 500 000 Kč. Súčasťou je štedrá finančná podpora pre tímy určená pre rozvoj a chod organizácie 1 200 000 Kč. Tieto celky budú bojovať aj o honosnú odmenu 1 300 000 Kč. Ide o najvyššiu dotáciu v histórii českého a slovenského esportu.

Navštív www.SazkaeLEAGUE.cz pre viac informácií





Páči sa mi! (+1)

Zaradené pod: eSports, CZ, sazka eleague






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19494)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk