LevelUp otvára bránu do sveta vývoja hier, tentokrát online

Ak snívaš o kariére v hernom priemysle, máme pre teba dobrú správu. Brána do sveta hier sa otvára práve teraz a priamo v tvojej izbe. Skús on-line kurzy LevelUp.

pridal PR 24.3.2020 o 19:15 pod hry
LevelUp otvára bránu do sveta vývoja hier, tentokrát online

HRY > NOVINKY >

LevelUp je projekt občianskeho združenia Hemisféra, zameraný na vzdelávanie mladých programátorov a grafikov v oblasti tvorby digitálnych hier. Doteraz bol prístupný len prezenčne, avšak jeho organizátori sa k situácii spôsobenej koronavírusom postavili zodpovedne a v záujme ochrany zdravia preniesli celý projekt do on-line dimenzie. Využitím nástrojov na tímovú prácu na diaľku tak paradoxne otvorili bránu do sveta tvorby digitálnych hier každému, kto sa ocitol v nútenej izolácii a chce kopu voľného času zmysluplne využiť.

Základ LevelUp-u tvoria skúsení lektori priamo z fachu. Projekt ale neponúka len sedenie na hodinách a drvenie sa nových znalostí. Jeho cieľom je skutočne otvoriť herný svet mladým, šikovným ľuďom a pomôcť im pri prvých krokoch ku kariére v hernom priemysle.

Za týmto účelom LevelUp kombinuje výučbu „Hard Skills“ s prácou študentov na vlastných skupinových projektoch. Programátori a grafici pracujú spoločne na originálnych hrách. Projekt takto motivuje študentov hľadať kompromis medzi kreativitou a tvrdou logikou a učí ich spolupráci nevyhnutnej pre dosiahnutie rovnováhy funkčnosti a pôsobivého vizuálu.

LevelUp otvára bránu do sveta vývoja hier, tentokrát online

Študenti získavajú okrem nových vedomostí a skúseností s tímovou prácou aj možnosť priamo v procese učenia vytvárať si vlastné portfólio, ktoré je pre ďalšiu kariéru v hernom priemysle nevyhnutné. 

Výnimočnosť LevelUP-u sa ale ukrýva ešte o level vyššie. Projekt spolupracuje s poprednými slovenskými hernými štúdiami a osobnosťami slovenskej hernej komunity, ktoré sa  podieľajú na vzdelávaní a dokonca nechávajú na študentov LevelUp-u tvorbu častí svojich vlastných hier, čím im dávajú nenahraditeľnú skúsenosť z praxe a odomykajú ďalší achievement pre ich portfóliá.

Projekt je pritom prístupný pre každého vo veku 15 – 28 rokov a to bez ohľadu na jeho počiatočnú úroveň. Nezáleží teda na tom, čo vieš keď na LevelUp prvýkrát prídeš. Dôležité je čo sa chceš naučiť.

Ak ťa LevelUp zaujal alebo poznáš niekoho, koho by zaujať mohol a chceš sa dozvedieť viac klikni sem. Nový kurz sa otvára 06.04.2020 a môžeš si vybrať, či sa budeš venovať grafike alebo programovaniu.

 

Kurz Grafika/Programátora prebieha počas Modulu č. 1: “HardSkill” ONLINE
a to 2 x 2 hod. v týždni (2x120min.): 

  • Presné dni si vyberú študenti na základe dotazníka, ktorý im pošleme pred začiatkom kurzu.
  • Grafický tablet je potrebný až v druhej polovici kurzu HardSkill.





LevelUp otvára bránu do sveta vývoja hier, tentokrát online  LevelUp otvára bránu do sveta vývoja hier, tentokrát online  LevelUp otvára bránu do sveta vývoja hier, tentokrát online
LevelUp otvára bránu do sveta vývoja hier, tentokrát online  LevelUp otvára bránu do sveta vývoja hier, tentokrát online  LevelUp otvára bránu do sveta vývoja hier, tentokrát online
Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk