Zväz lyžiarov usporiada prvé e-Majstrovstvá ČR v alpskom lyžovaní

A nie sú určené len vrcholovým športovcom, ale aj fanúšikom a zručným hráčom, ktorým na všetky disciplíny postačí mobilný telefón.

pridal uni 13.4.2020 o 12:22 pod hry
Zväz lyžiarov usporiada prvé e-Majstrovstvá ČR v alpskom lyžovaní

HRY > NOVINKY >

Športovať sa dá aj napriek karanténe a obmedzeniam, ktoré komplikujú život bežným ľuďom aj športovcom. A keď už nie je možné vybehnúť na zjazdovku fyzicky, môžete to skúsiť aspoň virtuáne a dokonca získať aj majstrovský titul.

Tak ako všetky športové akcie boli kvôli pandémii zrušené aj Majstrovstvá ČR v alpských disciplínach, no vďaka spolupráci Zväzu lyžiarov ČR a vývojárskeho štúdia PowerPlay Studio vzniká exkluzívny projekt, ktorý sa uskutoční prostredníctvom mobilnej športovej simulácie Ski Legends

Zväz lyžiarov ČR usporiada od 14. do 21.apríla historicky prvý ročník Majstrovstvá Českej republiky v e-sport zjazdovom lyžovaní. Pretekársku kombinézu a lyže nahradí mobilný telefón a namiesto jednej reálnej zjazdovky sa bude súťažiť po celej Českej republike. O titul zabojujú vrcholoví reprezentanti, legendy lyžiarskeho športu, fanúšikovia aj široká verejnosť. A šampiónom sa môže stať každý.

Od utorka 14. apríla sa bude súťažiť celkom v štyroch disciplínach - slalome, obrom slalome, Super G a zjazde. Hráči budú mať týždeň na to, aby v udalostiach nazvaných Majstrovstvá ČR nazbierali čo najviac bodov. Celkový víťaz z Českej republiky prevezme od Zväzu lyžiarov ČR reálnu trofej v podobe kryštálového glóbusu, ktorá je tradične odovzdávaná republikovým šampiónom v alpských disciplínach. Odmenení budú aj víťazi jednotlivých disciplín, pripravené sú ceny v celkovej hodnote presahujúcej 20 000 českých korún. Vrátane zapožičania vozidla Toyota na víkend, permanentiek do lyžiarskych areálov na budúcu sezónu a voucherov na nákup produktov zväzového fanshopu. Ostatní hráči môžu vyhrať gemy (premium in game currency) v hodnote 1 500 eur.

Kompletnú tlačovú správu nájdete na stránke podujatia a na webe a sociálnej sieti Zväzu lyžiarov ČR sa postupne dozviete viac. Hlavne nezabudnite, boj o titul sa začína už 14. apríla. 





Zväz lyžiarov usporiada prvé e-Majstrovstvá ČR v alpskom lyžovaní
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19573)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk