Prince of Persia 3 prvé obrázky

pridal spacejunker 26.4.2005 o 9:37 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nikoho asi neprekvapilo, keď Francúzi Ubisoft odhalili svoj line-up pre nasledujúce roky a medzi tými pokračovaniami zasvietila aj trojka pri názve Prince of Persia. V tradiciách predošlého dielu, bola ešte pred výstavou E3, spustená teaser stránka a vydané prvé obrázky. Časové kontinuum sa v rukách Ubisoft Montreal opäť zmení na deravý ementál. Princ sa so svojou láskou Kaileenou vracia do Babylonu. Kto mal možnosť dohrať Warrior Within, vie, že mesto je v plameňoch a v uliciach zúria nepokoje. Princ je okamžite zatknutý a dobrá duša Kaileena sa obetuje a uvoľní ešte raz piesky času, aby ho zachránila. Keď si princ vyvetrá hlavu pri prvých naháňačkách s mestskou strážou, zistí, že z jeho minulých bojov povstal smrteľný Temný Princ a pomaly získava nad ním kontrolu.

Už vo Warrior Within sme mali možnosť okúsiť otvorenosť bojového systému Free Form Fighting, ktorý takmer umožnil vytvoriť si vlastný bojový štýl. To množstvo úderov a pohybov bude pochopiteľne rozšírené a bez noviniek nezostanú ani pieskové sily. Jedným z nových úderov bude "brand new stealth art", čo možno preložiť ako smrť jedným úderom bez vedomia mŕtveho. Chápete? Nie? Princ bol na školeniach u Sama Fishera a ten ho naučil umeniu stealth. Jeho smrteľný výpad zo steny môžete vidieť na sérii obrázkov v galérii.

Vieme, že Warrior Within pripravil princa o panenstvo a premenil sladkú, nevinnú postavičku, o ktorú nik nemal záujem, na módneho a temného zabijaka. Prince of Persia 3 však pôjde ďalej a primieša k výbornému mixu akcie a logických puzzlov aj stealth a aby toho nebolo málo, tak sa objavila aj temná osobnosť hlavného hrdinu. Tvár princa je teraz po vzore mnohých RPG rozdelená na svetlú a temnú stránku. Klišé.

Oficiálne bude Prince of Persia 3 (pracovný názov) predstavený na tohtoročnej E3. Predbežný dátum vydania hovorí o konci tohto roku a na ešte temnejšieho princa sa môžu tešiť majitelia PC, PS2, Xbox a Cube.





Prince of Persia 3 prvé obrázky Prince of Persia 3 prvé obrázky Prince of Persia 3 prvé obrázky Prince of Persia 3 prvé obrázky Prince of Persia 3 prvé obrázky Prince of Persia 3 prvé obrázky Prince of Persia 3 prvé obrázky Prince of Persia 3 prvé obrázky Prince of Persia 3 prvé obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC
PS2
Xbox
Gamecube

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. december 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20305)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk