Warner Bros. údajne pripravujú Hitman 3 a okrem nového Batmana aj Injustice 3

Objavili sa nové dohady o hneď niekoľkých pripravovaných hrách od Warner Bros.

pridal matus_ace 29.4.2020 o 11:50 pod hry
Warner Bros. údajne pripravujú Hitman 3 a okrem nového Batmana aj Injustice 3

HRY > NOVINKY >

Tento rok mali mať Warner Bros. na E3 svoju vôbec prvú veľkú tlačovú konferenciu, takže sme vedeli, že pripravujú niečo veľké a tých oznámení bude dosť. E3 nakoniec nebude, no stále počítame s tým, že svoje pripravované tituly oznámia v nejakej streamovanej prezentácii. A pomaly sa začínajú množiť ďalšie dohady o týchto hrách. Niektoré, napríklad príprava novej Batman hry, už berieme ako istotu. Iné správy sú už menej uveriteľné a budeme si musieť počkať, či sú reálne. Rozoberme si ich postupne.

Pod WB má vyjsť tretia časť rebotovaného Hitmana, ktorá bude vlastne aj zavŕšením reboot trilógie od IO Interactive. Hra by mala vyjsť koncom tohto roka, tri jej misie budú mať voliteľnú kooperáciu a Deluxe edícia ponúkne obsah predchádzajúcich dvoch hier ako DLC.

Batman 2020 je zatiaľ označenie tohtoročnej hry, ktorá prinesie soft reboot a nenadviaže na príbehy predchádzajúcej série, pričom v jej názve nebude Arkham. Vrátia sa herci Roger Craig Smith a Troy Baker, z postáv budú hrateľné Batman, Robin, Nightwing a Batgirl. Medzi zloduchmi zas budú Joker, Harley Quinn, Court of Owls, Ra's al Ghul, Penguin, Riddler, Dollmaker, Clock King a Black Mask. Hra by mala ponúknuť najväčší Gotham doteraz, vozidlá (ale nie boje s nimi) a vyjde koncom jesene.

Mortal Kombat 11 Aftermath by mal byť názov kompletnej edície Mortal Kombat 11, ktorá bude v predaji samostatne, alebo ako upgrade pre už existujúcich hráčov. Táto kolekcia unikla už v marci, mala by ponúknuť dva nové balíky postáv (medzi nimi Sheeva, Fujin, akeda,Quan Chi, Ash Williams a vraj aj RoboCop), 6 arén a 3 nové príbehové kapitoly (zasadené po konci príbehu hry) a nové Fatality. Vydanie by malo prísť v lete, no problémom je koronavírus a aj ťahanice s hercom Brucom Campbellom (Ash Williams).

Štúdio NetherRealm navyše údajne pracuje na svojej prvej nextgen hre a ako sme aj čakali, po Mortal Kombat by to mala byť nová časť Injustice. Avšak práve Injustice 3 je hra, kde uniknuté informácie pomaly prestávajú dávať zmysel. Vydanie hry je údajne ešte pomerne ďaleko a medzi postavami by mali byť John Constantine, Huntress, Penguin, Doctor Manhattan a z nejakého dôvodu aj Neo z Matrixu, čo je bod, kde tento únik začína škrípať.

Snáď sa v najbližších dvoch mesiacoch dozvieme viac a uvidíme, ktoré z týchto informácií sú pravdivé.





Páči sa mi! (+2)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20462)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk