Ubisoft obhajuje cenovú politiku, ktorá bude prítomná v reboote Trackmanie

Nová cenotvorba sa fanúšikom veľmi nepáči. Ubisoft v nej však vidí pozitíva, ktoré teraz obhajuje prostredníctvom generálneho manažéra.

pridal Gam_er 4.6.2020 o 20:44 pod hry
Ubisoft obhajuje cenovú politiku, ktorá bude prítomná v reboote Trackmanie

HRY > NOVINKY >

Trackmania Nations dostane reboot, ktorý prinesie trochu neštandardnú schému platenia. Ubisoft ju oznámil minulý týždeň a fanúšikovia veru nie sú nadšení. Základná hra bude síce zdarma, no plný prístup k track editoru, ktorý je hlavnou súčasťou identity Trackamnie už od jej vzniku, bude spoplatnený sumou 10 dolárov ročne. K tomu Ubisoft ponúka aj plný Club prístup, ktorý vám umožní vstup do špeciálnych pretekárskych líg, prinesie nové vzhľady a podobne. Za ten si zaplatíte 30 dolárov ročne. 

Fanúšikovia sa na fórach sťažujú, pretože radšej by zaplatili plnú cenu, aby hru mohli vlastniť natrvalo a nemuseli si ju predplácať. Ubisoft prístup obhajuje s tým, že v skutočnosti podľa nich nejde o predplatné, ale prístup k hre na obmedzený čas. Ak ten čas uplynie, musíte si ho predlžiť kúpou ďalšieho prístupu. Reálne tak ide o veľmi kreatívny spôsob, ako opísať predplatné bez toho, aby ste ho zmienili. 

Florent “Hylis” Castelnerac, generálny riaditeľ Ubisoft Nadeo tvrdí, že podľa neho 10 dolárov za rok služby, ktorý si viete predlžIť ďalšími desiatimi dolármi o ďalší rok, dáva väčší zmysel ako zaplatenie plnej ceny za hru, ktorú veľa ľudí nehrá celý rok rovnako často. Zároveň tento prístup obhajuje slovami, že dáva vývojárom viac možností, ako dlhodobo podporovať nový obsah. Po tlaku hráčov Castelnerac na Twitteri objasnil, že nová Trackmania bude v skutočnosti založená na modeli predplatnom, aj keď ho neoznačil ako gro. 





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19766)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk