EA Play Live event bude v noci o 1:00

Ak si myslíte, že sa na EA event oplatí počkať do 1 hodiny ráno, môžete ho sledovať v livestreame.

pridal matus_ace 19.6.2020 o 0:44 pod hry
EA Play Live event bude v noci o 1:00

HRY > NOVINKY >

Ak si myslíte, že sa na EA event oplatí počkať do 1 hodiny ráno, môžete ho sledovať v livestreame. EA má pripravené ohlásenia nových hier, remastrov a aj updaty aktuálnych titulov. Minimálne vieme, že bude prvým trailerom ohlásený titul od tvorcu A Way Out, uvidíme viac zo Star Wars Squadrons, predstavia sa klasiky ako FIFA, NFL, možno aj NHL. Ukázať by sa mal aj Battlefield 6 eventuálne aj s remakom Battlefieldu 3, ktorý by mohol byť predobjednávkový bonus. Niečo budeme počuť o Need for speed,  očakávame aj remaster Mass Effectu, ale či príde aj Dragon Age 4 je zatiaľ otázne. 

EA začína s menším zdržaním a akciu otvára Andrew Wilson. Akcia nebude patriť medzi tie dlhšie, tak snáď bude aspoň informačne bohatá. Wilson sa v úvode poďakoval zdravotníkom, svojim zamestnancom pracujúcim z domu a hráčom, keďže hry sú najúžasnejšou formou zábavy.

Moderátor je aj tentoraz Greg Miller z Kinda Funny Games, ktorý hovorí o tom, ako museli zmeniť plány na digitálnu konferenciu. Zatiaľ veľa rečí a málo hier. Aspoň teasuje, že uvidíme viac z budúcnosti Star Wars.

Vedeli sme, že Apex Legends nebude chýbať a práve populárna battle royale akciu otvára svojou 5. sezónou. Tá má byť najväčšou a najlepšou vôbec. Dočkáme sa nového časovo obmedzeného režimu a aj honu za pokladmi. Sezóna štartuje 23. júna a hra vyjde na Steame, pričom počas jesene sa dočkáme crossplay podpory na všetkých platformách.

Apex Legends na jeseň príde aj na Switch a tiež tam bude mať crossplatform podporu.

The Sims nám dnes síce veľké novinky neprináša, ale štvorka vyjde na Steame, kde EA pomaly rozširuje svoju knižnicu po návrate na túto platformu. Prídu tam aj posledné Need for speed hry

Za najbližších 12 mesiacov na Switch prinesú 7 hier, medzi nimi remaster Burnout Paradise, Apex Legends a ďalšie nám predstavia v budúcnosti.

EA Originals prichádza s ďalším predstavením. Konkrétne uvidíme tri hry a prvá je od Josefa Faresa a jeho štúdia Hazelight. Volá sa It takes two a je to kooperatívna akčná 2D platformovka o bábkach nešťastného dievčatka, ktoré ožijú. Fares hovorí, že hra spojí hrateľnosť a príbeh unikátnym spôsobom. Hra vyjde budúci rok.

Lost in Random je ďalšia Originals hra a je to naozaj pekne štylizovaná 3D platformovka, ktorá sa nám predviedla prvým trailerom. Vyjde budúci rok.

Posledným EA Originals titulom je Rocket Arena, uletená akčná multiplayerovka, ktorá je hlavne o používaní rakiet. Práve na raketách sú založené schopnosti aj mechanizmy, či ide o unikanie súperov, alebo ich likvidovanie. Pri vydaní bude dostupných 10 postáv, každý so 100 levelmi progresu a vlastnými schopnosťami. Hra vyjde 14. júla. Hra podporuje crossplay od vydania na PC, PS4 a Xbox One.

Star Wars Squadrons ukáže svoj prvý gameplay. Hra chce ponúknuť hrateľnosť založenú na skille, kde to nie je len o strieľaní, ale musíte vedieť pracovať so zdrojmi a energiou, presúvať si ju napríklad z motorov do zbraní, pracovať so štítmi a podobne. Kampaň nás zavedie do obdobia krátko po zničení druhej Hviezdy smrti. Hráte za obe strany a vždy ako veliteľ elitnej letky. Ovládací panel pred vami poskytuje dôležité informácie a bez jeho zvládnutia nezvládnete ani hru.

Hra v multiplayeri podporuje crossplatform a celá hra podporuje VR, takže pokojne aj v multiplayeri. Hra vyjde 2. októbra. Triedy sú Fighters, Interceptors, Support ships, Bombers - každý trieda má vlastné výhody a využitie v boji. Lode aj pilotov si môžete customizovať z hľadiska komponentov aj kozmetiky. Všetko si odomknete hraním.

Z režimov je tu Dogfights - 5v5 súboje o najviac zabití. Fleet Battles je hlavný režim zložený z viacerých častí, tím stretnete v sociálnom hube, kde si dohodnete výbavu. Najskôr treba vyhrať dogfight v strede mapy, potom sa bojuje o hlavnú loď, nakoniec sa snažíte zničiť vlajkovú loď súpera. Kľúčom je spolupráca a vhodne zvolená taktika.

Nasledujú nextgen verzie športov od EA Sports a opäť chýba NHL.

Krátky prierez nám predviedol pripravované hry, ako napríklad nový Need for Speed od Criterionu, Dragon Age Ukázal len pár sekúnd a nič priamo z hrania), novú multiplayerovku od DICE, čo bude pravdepodobne nový Battlefield s pekne detailnou grafikou. EA Motive pracujú na ambicióznej novej hre založenej na kreativite.

Skateboardové hry hlásia návrat a vracia sa aj Skate séria, čo je veľké prekvapenie. Hra je v ranom štádiu vývoja. Neprezradili o nej prakticky nič, no vyzerá to tak, že to bude nová hra a nie remaster.

Záver je ale celkovo dosť sklamaním. Síce spomenuli veľa hier, no buď z nich neukázali vôbec nič, alebo len minimum. Nevieme ani len názvy.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19590)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk