Laura Miele z EA hovorí o tom, ako nextgen konzoly zmenia ich hry

Laura Miele vyzdvihuje výhody nových konzol, ktoré sa premietnu vo všetkých chystaných EA tituloch. Športy budú pôsobiť oveľa živšie a návštevy otvorených svetov budú extrémne rýchle.

pridal Gam_er 23.6.2020 o 12:34 pod hry
Laura Miele z EA hovorí o tom, ako nextgen konzoly zmenia ich hry

HRY > NOVINKY >

Veľmi vlažná prezentácia EA jemne nasvietila ich plány do budúcna, pri ktorých budú klásť veľký dôraz aj na nové konzoly. Viac o postojoch spoločnosti hovorí Laura Miele (Chief Studios Officer), ktorá spomína nielen názory na PS5 a Xbox Series X, ale aj svet, v ktorom majú predplatné a streamovacie platformy veľký význam, loot boxy sú na ústupe a cross-play medzi platformami sa stáva normou:

"Generačná zmena prichádza v dôležitom čase pre zábavný priemysel a médiá všeobecne. Chceme, aby mohli hrať naše hry hráči tam, kde chcú oni sami. Preto prinášame ďalšie tituly na viac platforiem, vrátane Stadie, Steamu, Switchu a Epic Game Store. Vieme, že základnou motiváciou pri hraní hier je spojenie s rodinou a priateľmi, ktorí môžu hrať na inej platforme. 

Hlavnou zmenou, ktorú sme teraz zaznamenali je fakt, že hardvér už nie je v hráčskej komunite prekážkou a uvažujeme o ňom všetci rovnakým spôsobom. Hráči sa vďaka rýchlemu SSD disku budú môcť do niekoľkých sekúnd ponoriť do fantasy sveta alebo ocitnúť na ihrisku."

 

Podľa Laury Miele však kľúčom k budúcnosti nie je to, ako budú hráči pozerať na nové konzoly, ale to, ako sa pri hraní budú cítiť:

"Keď sa pozrieme do histórie, prechod konzol na novú generáciu bol sprevádzaný zvýšenou grafickou vernosťou a to sa nezmenilo. Táto nová generácia určite prinesie vizuálny skok, kde navyše využívame aj extra pamäť a lepšie CPU, aby sme k životu priviedli viac detailov. 

Napríklad v Madden využívame NFL's next gen stats, takže každý zo športovcov bude hrať tak ako v reálnom živote. Fanúšikovia na štadióne budú jedinečnými ľuďmi reagujúcimi na akciu, ktorá sa odohráva na trávniku. Farby a svetlo budú využité novým, dynamickým spôsobom a dynamické počasie ovplyvní športovcov, ich vybavenie a hracie pole. Hráči sa pri hraní budú cítiť inak, lepšie a hlbšie."

Zároveň sme sa dozvedeli, že aktuálna situácia spôsobená koronavírusom, ktorá je v USA stále pomerne kritická, neovplyvňuje chod EA a snažia sa fungovať plnohodnotne aj v režime homeofficov. Celé premiestnenie z kancelárií do pohodlia domova trvalo niekoľko dní a spoločnosť sa snaží zabezpečiť zamestnancom všetko potrebné na prácu. Audio tímy vymysleli spôsob, ako doma nahrávať niektoré komentáre do Madden 21 bez straty kvality a animátory dostali x-obleky, aby mohli zaznamenávať niektoré pohyby, ktoré do hry ešte chýbajú. Istá časť zvuku zo Star Wars Squadrons sa tiež mixovala doma. 

Laura Miele nešetrila chválou ani na Respawn, ktoré prinieslo minulý rok podarenú singleplayerovku Star Wars: Jedi Fallen Order. Podľa jej slov ich štúdio neprekvapilo, pretože očakávali vysokú kvalitu, ktorú hráči ocenia a tak sa aj stalo. 





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20302)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk