The Last of Us Part II dostáva patch s Grounded obťažnosťou a ďalšími novinkami

Autori do hry zapracovali funkcie, po ktorých hráči volali už dlhšie a medzi nimi je aj poriadne vysoká úroveň náročnosti populárna v jednotke

pridal matus_ace 11.8.2020 o 17:02 pod hry
The Last of Us Part II dostáva patch s Grounded obťažnosťou a ďalšími novinkami

HRY > NOVINKY >

Fanúšikovia The Last Of Us si pravdepodobne spomenú na najvyššiu obťažnosť v hre, ktorú na PS3 bolo nutné kúpiť ako DLC (v PS4 remastri už bola v základe). Ak ste si mysleli, že vám Survivor dá poriadne zabrať, Grounded vás vyviedla z omylu a ponúkla naozaj obrovskú výzvu. Teraz sa vracia a 13. augusta pribudne do The Last of Us Part II formou nového updatu. Nebude to však len o tejto obťažnosti, ale dočkáme sa tiež opráv chýb a aj niekoľkých ďalších nových prvkov. Poďme na to ale postupne.

Grounded je jadrom nového updatu, ktorý vám zaberie niečo málo cez 500MB. Umelá inteligencia bude najsilnejšia, zdrojov bude najmenej, nebudete mať k dispozícii HUD a ani režim odpočúvania. A to nie je všetko. Ak by vám však ani to nestačilo, môžete si zapnúť aj Permadeath režim, kde pre vás hra končí po jedinej smrti. Zabudnite tak na checkpointy a ďalšie pokusy.

Režim odpočúvania si teraz môžete samostatne vypnúť, môžete si detailnejšie nastaviť filmové zrnenie obrazu, rovnako si viete nastaviť aj mierenie a pohybový senzor. Mnoho zmien bolo spravených v prístupnosti hry a to napríklad aj v šplhaní na lane.

No a potom sú tu ešte nové modifikátory obrazu, zvuku a hrateľnosti. V oblasti zvuku si tak môžete vybrať 8-bitové audio, 4-bitové audio, Helium audio a Xenon audio. Asi si viete domyslieť, čo posledné dve možnosti spravia s hlasom postáv. Čo sa týka obrazu, môžete si nastaviť nový zrkadlový režim, ktorý horizontálne zrkadlí herný svet. Prípadne sa hra zrkadlovo otočí po každej vašej smrti. No a následne gameplay modifikátory sú už prakticky cheaty, ktoré si môžete zapnúť. Hra sa môže spomaliť, prípadne bude pomalšia len pri mierení. Môžete mať neobmedzené náboje, suroviny, neobmedzenú životnosť melee zbraní, neobmedzený "dohľad" pri odpočúvaní a aj jeho trvanie. Taktiež dokážete zabíjať na jednu ranu, či už pri streľbe, alebo aj melee útokoch.

Hra navyše s týmto updatom dostala aj dve nové trofeje, ktoré unikli už pred pád dňami. Trofeje tak dostanete za prejdenie hry na Grounded a aj za Permadeath prejdenie. Keďže my už máme tento update k dispozícii, môžete si pozrieť aspoň nové zvukové nastavenia v dobre známom úvode do hry.





The Last of Us Part II dostáva patch s Grounded obťažnosťou a ďalšími novinkami  The Last of Us Part II dostáva patch s Grounded obťažnosťou a ďalšími novinkami
The Last of Us Part II dostáva patch s Grounded obťažnosťou a ďalšími novinkami  The Last of Us Part II dostáva patch s Grounded obťažnosťou a ďalšími novinkami
Páči sa mi! (+4)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19874)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk