Deep Silver predstavuje svoj bohatý a rôznorodý Gamescom lineup

Z ponuky hier tohto vydavateľa si zrejme vyberie každý.

pridal Gam_er 26.8.2020 o 17:39 pod hry
Deep Silver predstavuje svoj bohatý a rôznorodý Gamescom lineup

HRY > NOVINKY >

Deep Silver a Koch Media spolu na tohtoročnej digitálnej verzii Gamescomu prinesú zaujímavé tituly. Aktuálne zverejnili zoznam, na čo sa ich fanúšikovia môžu tešiť aj s popisom ku každej hre. 

Iron Harvest

Stratégia v reálnom čase, ktorá sa odohráva v alternatívnej realite roku 1920+ na konci vojny. Autori úzko spolupracujú s komunitou a fanúšikmi RTS žánru, aby priniesli čo najlepší zážitok. 

Wasteland 3

Legendárna séria, ktorá bola pionierom post-apokalyptického žánru v hrách. Vraciate sa do sveta Desert Rangerov, ktorí sa snažia o obnovenie civilizácie z popola. Čaká vás nové zasadenie, customizovateľné vozidlo, efektívnejší combat systém a kooperácia dvoch hráčov. 

Windbound

Vaša loď stroskotala na neznámom a nezmapovanom ostrove, ktorý musíte preskúmať a zostať nažive. V RPG sa chopíte úlohy bojovníčky Kary, ktorá je odtrhnutá od svojho kmeňa. Musí prežiť, skúmať ostrov, loviť a craftovať. 

Dirt 5

Nová kapitola značky Dirt, ktorá má byť tentokrát odvážnejšia. Prinesie nové funkcie, inovácie, svieži prístup a stane sa centrom off-road pretekov. 

Outward – The Soroboreans

RPG v otvorenom svete, kde môžete hrať sami alebo s priateľmi online či v režime split screenu. Žijete život dobrodruha od jeho skromných začiatkov až do chvíle, keď sa stanete zatvrdeným tulákom. Prechádzate  krajinou, ktorá je neuveriteľne bohatá na rozmanitosť a život. Čakajú vás rôzne skilly, nepriatelia, vylepšenia, efekty a podobne. 

FUSER

Ide o ultimátnu oslavu hudobných festivalov, ktorá hráča umiestni na pódium najväčšieho hudobného festivalu. Umožní vám vytvárať si vlastné hudobné mixy, skomponované z viac ako 100 skladieb bez nejakých periférií. Za hrou stoja vývojári titulov Rock Band a Dance Central. 

King’s Bounty II

Pokračovanie fantasy série založenej na ťahových bojoch. Chce ponúknuť pohlcujúci zážitok, ktorý zvyšuje váhu každého rozhodnutia. 

ProtoCorgi 

Strieľačka s arkádovou hrateľnosťou v pixelartovom retro štýle, v ktorej hlavnou postavou je kyber pes. Čaká tu zaujímavý príbeh a spoľahlivo zábavná hrateľnosť. 

Relicta

First person puzzle hra založená na fyzike. Hráte za vedca, ktorý musí využiť kreatívne myslenie, aby sa pohral so zákonmi fyziky vo svoj prospech. Čaká vás magnetizmus, polarita a gravitácia, skrz ktoré odhalíte tajomstvá výskumného zariadenia na Mesiaci. 

Let’s Sing 2021

Ako už názov napovedá, ide o party hru založenú na spievaní, či už trénujete svoje sólo výkony alebo sa bavíte s priateľmi či rodinou. Má priniesť rôzne režimy, svieži zoznam skladieb s hitmi aj starými klasikami. 

9 Monkeys of Shaolin

Ako čínsky rybár Wei Cheng musíte pomstiť smrť svojich priateľov a rodiny, ktorí boli zabití počas útoku pirátov na vašu dedinku. Hlavný hrdina bude tvrďas, ktorý pozná antické bojové umenie, ovládané len mníchmi Shaolinu. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19495)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk