Raňajší download

pridal spacejunker 22.6.2005 o 10:05 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ubisoft updatujú exotickú strieľačku Far Cry novým patchom v1.32. Upravuje prácu so shadermi, prehrávanie videí, vylaďuje server a odstraňuje niekoľko ďalších chýb. Patch nájdete tu alebo tu (21MB).

Taktickú akciu SWAT 4 vylepšuje prvý patch v1.1, ktorý opravuje niekoľko chýb a pridáva tonu multiplayer vylepšení, tri multiplayer varianty single máp (MP-ConvenienceStore, MP-Hotel and MP-JewelryHeist) a nepodporované SDK. Patch vo všetkých lokalizovaných verziách nájdete tu (28MB).

Malej záplaty sa dočkala stratégia Imperial Glory, ktorá sa odmietala spustiť na niekotých konfiguráciach vybavených chipsetom od Intelu. Patch sťahujte tu alebo tu (7MB).

V poradí tretí minútový teaser k Bet On Soldier približuje túto hazardnú FPS akciu. Trailer pozostáva výhradne so záberou priamo z hry. Sťahujte tu alebo tu (29MB).

Z iného súdku je online multiplayer akcia War World, v ktorej bojujú obrnené mechy. Prvý trailer odhalí v dvoch minútach viac, sťahujte tu alebo v dvoch veľkostiach tu (39/121MB).

Adrenalin je nový arkádový racing, ktorý ho kombinuje s reality show. V troch minútach uvidíte dva preteky a tunovanie auta, video sťahujte tu alebo tu (36MB).

Game Factory Interactive uvoľnili druhú časť intra k stratégii Officers, ktorá obsahuje bombardovanie mesta nemeckými lietadlami. Video pozostáva z in-game záberov a obsahuje špičkovo spracované výbuchy po pumách. Druhú intro časť nájdete tu (15MB) alebo tu (50/76MB).

Dnešnou špecialitou je trailer ku konzolovej verzii Battlefield 2: Modern Combat. Paľba neutícha, frenetická akcia a výbuchy rezonujú rozľahlými bojiskami. Minútový trailer s in-game zábermi nájdete tu (11/31MB) alebo tu (112MB).





Páči sa mi!

Zaradené pod: battlefield






na
PC

Vývoj: Ubisoft / Crytek
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk