Vydavateľ tinyBuild predstavuje hneď niekoľko nových hier

Opäť to budú poriadne netradičné hry, no tým ich plány nekončia

pridal matus_ace 10.10.2020 o 19:14 pod hry
Vydavateľ tinyBuild predstavuje hneď niekoľko nových hier

HRY > NOVINKY >

Vydavateľ tinyBuild naraz vysypal veľkú porciu zo svojich plánov. Behom jedného dňa sme sa dočkali predstavenia niekoľkých nových hier, niekoľkých dátumov vydania, niekoľkých demoverzií a aj ďalších informácií. Veľa z nich sa týka nadchádzajúceho Halloweenu, takže sa zdá, že sa naň vydavateľ naozaj výrazne sústredí.

Hororovo-komediálna adventúra Hello Puppets! už skôr zaujala na Oculuse, no teraz ju prinesú na SteamVR platformy a to už 22. októbra. Navyše nám čoskoro predstavia aj svoje ďalšie plány so značkou, takže to týmto vydaním určite nekončí.

 

Pred niekoľkými mesiacmi na YouTube zaujala malá experimentálna hra Happy's Humble Burger Barn vydaná na Itchi. Vydavateľa zjavne tento koncept zaujal, keďže sa rozhodol osloviť autorov a pretaviť ho do plnohodnotnej hry. Plná verzia Happy's Humble Burger Farm tak bude akýmsi fast food hororom, v ktorom ťaháte nočnú v reštaurácii rýchleho občerstvenia a začnú sa diať divné veci. Hra ešte tento mesiac dostane hrateľný teaser.

 

Startup Panic je manažmentovka, v ktorej dáte výpoveď v práci a založíte si malý technologický startup. Musíte prežiť tech bublinu, vybudovať svoje portfólio, bojovať s konkurenčnými firmami a súčasťou bude aj nejaká tá korporátna sabotáž, hrozba hacknutia či dokonca únos. Hra sa nebude brať veľmi vážne a bude hlavne o panike. Vychádza tento rok v decembri a na EGS už teraz nájdete demo.

 

Titul Hello Neighbor 2 sa taktiež blíži k finišu a po úspešnom prvom alpha teste v lete dostane druhý alpha test, ako inak, zameraný na Halloween. Autori sa v tejto verzii sústredili na vylepšenia herných mechaník, umelej inteligencie, skúmania otvoreného sveta a ďalších oblastí. Dátum vydania ďalšej alphy zatiaľ nemáme, ale malo by to byť niekedy na konci októbra.

 

Simulátor a zároveň aj manažmentovka hrobára Graveyard Keeper sa 27. októbra dočká nového DLC rozšírenia s názvom Game of Crone. To sa zameria na hororovú tematiku a prinesie nový príbeh o tom, ako budete skúmať, čo sa stalo vášmu predchodcovi. Popritom ale stále vykonávate svoju prácu hrobára, ktorú vám komplikuje to, že v susednej dedine vyčíňa upír. DLC prinesie nové herné mechaniky, ako napríklad stavanie vlastnej základne. Doba hrania by mala byť 6-12 hodín.

Posledná novinka sa týka prototypovania. Vydavateľ v poslednej dobre vydáva čoraz viac hrateľných teaserov, aby otestoval herné mechaniky. V prípade hry Undungeon sú si síce istí parádnym pixelartovým štýlom, ale oveľa náročnejšie je vyladiť hrateľnosť. Preto 29. októbra na Steame vydajú demo Undungeon Arena, v ktorom si chcú otestovať hlavne akciu, aby z nej zozbierali spätnú väzbu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19544)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk