The Sims 2 pre handheldy

pridal blade 19.7.2005 o 18:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

Fenomén The Sims 2 infikuje všetky všetky platformy bez rozdielu, dokonca aj PSP a NDS. Ako sa budú navzájom odlišovať? NDS verzia si udrží elegantný 3D kabát. Jediné mesto, do ktorého sa so svojou vytvorenou postavou pozriete, bude Strangetown, akási simácka varianta Roswellu, ktorá bola prítomná aj v PC verzii. Novinkou ale je, že do spomínaného mesta prichádzate prevziať miestny hotel a budete musieť z neho vytvoriť dokonalú oázu pokoja. Samozrejme, že úpravy hotela a s tým súvisiace doplnky niečo stoja a tak na radu prichádzajú misie, ktoré budete dostávať od troch VIP charakterov, jednak vo forme vzájomného stretnutia, ale taktiež aj vo forme telefonátov na váš mobilný telefón. Popri plnení misií a získavaní peňazí pripravili autori  aj viacero minihier, súvisiace s hlavnými prednosťami handheldu NDS (touchpad, mikrofón). Príkladom využitia takého mikrofónu bude minihra, v ktorej budete mať za úlohu povysávať jednotlivé miestnosti, pričom vysávač budete ovládať hlasom. Vidíte, že aj domáce práce môžu byť zábavné!

PSP verzia bude obsahovať predovšetkým prepracovaný dej, v ktorom budú hlavnú úlohu hrať príbehové misie a RPG štýl hrania. Nemalou mierou sa na zmene žánru podieľa aj novinka, ktorou sa budete môcť v tomto titule dorozumievať. Popri klasike v podobe social totiž pribudne aj konverzácia, ktorá sa bude podobať klasickým RPG rozhovorom, kedy máte na výber z viacerých ponúkaných tém/odpovedí a je len na vás, ako zareagujete. Ďalšou novinkou v sérii The Sims bude „patience“ lišta zo špecifickým číslom, ktoré vám povie, koľkokrát môžete svojimi rečami beztrestne uraziť simáka predtým, než totálne znechutený ukončí s vami akúkoľvek rozpravu.

Aby ste sa ale nezľakli, všetky dôležité charakteristiky titulu The Sims 2, ako sú bývanie či nákup nábytku, v hre ostali zachované, ibaže boli obohatené o vyššie spomínané špeciality. A aby toho nebolo málo, podobne ako aj u DS verzie, aj tu sa môžete tešiť na viacero miniher, spomedzi ktorých spomeniem tanec v miestnom salóne. Ako vidíte, tím okolo Willa Wrighta nezaháľa. Mobilné verzie Sims 2 sa dostanú na trh koncom tohto roka.





The Sims 2 pre handheldy The Sims 2 pre handheldy The Sims 2 pre handheldy The Sims 2 pre handheldy The Sims 2 pre handheldy The Sims 2 pre handheldy The Sims 2 pre handheldy The Sims 2 pre handheldy The Sims 2 pre handheldy
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, sims






PC
PS2
PSP
DS
PS Vita

Vývoj: EA / Maxis
Štýl: Managementová
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk