Tipy k hraniu Cyberpunku 2077

Ako najlepšie hrať Cyberpunk?

pridal saver 10.12.2020 o 10:52 pod hry
Tipy k hraniu Cyberpunku 2077

HRY > NOVINKY >

Ak teraz začínate hrať Cyberpunk 2077, máme tu niekoľko tipov, ktoré zlepšia váš zážitok z hry, alebo aspoň ponúknu určité výhody, na ktoré by ste prišli neskôr.

- Spoznajte mesto, prejdite sa ním, vždy sa vám objavia kiosky s možnosťou fast travelu (fialové na mape). Ak k niektorému prídete, môžete sa preniesť na ktorýkoľvek iný.

- Ak máte kúpené autá alebo motorky, môžete si ich zavolať, automaticky k vám prídu. Ak ich nemáte, môžete si ukradnúť rovnako ako v GTA a podobných hrách. Medzi questami máte aj čisto úlohy na získanie áut a do mobilu vám stále prichádzajú ponuky na kúpu

- Mobil je dôležitá vec v hre, sledujte správy, ktoré vám prichádzajú. 

- Peniaze - veľa vecí sa kupuje za peniaze, vy peniaze dostávate za misie a hlavne vedľajšie misie, keďže ste nájomný lovec

- Neponáhľajte sa s príbehom, plňte vedľajšie misie (hlavne na začiatku pridajú možnosti a peniaze), ale ak si chcete užiť ucelený príbeh, môžete ísť priamo po ňom, vedľajšie misie vám ostanú aj po jeho ukončení.

- Ak chcete viac štandardný fps akčný zážitok, vypnite si vyskakujúce čísla nad hlavami nepriateľov. Aj keď stále nedáte nepriateľov na jednu ranu, na to si musíte vylepšiť zbrane, alebo znížiť obťažnosť

- Vylepšujte si parametre - Vo vylepšovaní postavy sú skilly a perky, pričom skilly sú základné možnosti postavy, tých je 5 a pod každou sú perky, ktoré si môžete odomykať a pridávajú špecifické možnosti. Preštudujte si ich a tu si sami môžete vybrať, ktorou cestou pôjdete. Napríklad telo umožní prekonať zatvorené dvere. Cool vám zase umožní vybrať ďalšie možnosti v rozhovoroch. Môžete si body aj šetriť a využiť vtedy, keď ich budete potrebovať.

- Kybernetické upgrady - Ak máte peniaze, chodievajte za kybernetikmi v meste a upgradujte si implantáty. Vedia veľmi dobre zlepšiť možnosti v bojoch.

- Vylepšovať si môžete aj zbrane a pridávať na ne doplnky, ale pozor, ak zbraň zahodíte, prídete o ne.

- Môžete prebrať stacionárne guľomety, alebo ich aj vytrhnúť, vo veľkých bojoch pomôžu

- Schovávajte si zbraň, keď prechádzate cez mesto. Policajti a gangy to nemajú radi.

 

Čo sa týka hardvéru, ideálne je to na PC hrať na SSD, úplne ideálne aj s raytracingom na maxime. Aj keď určite si nastavte grafické možnosti primerane k PC, aby ste nehrali na 15 fps, dá sa tam stiahnuť viac vecí hlavne okolo tieňov, ktoré ani neuvidíte a zvýši to fps. Pri raytracingu vám DLSS nastaví na automatické, je dobré vybrať si niektorú z hlavných možností či kvality, alebo performance, aby vám to zbytočne neskočilo na ultraperformance.

Na konzolách je vhodné minimálne hrať na Xbox One X alebo PS4 Pro, keďže základné konzoly sú často pod 30 fps, , ale najlepšie Xbox Series X-S alebo PS5.

Ak ste ešte nečítali, určite si nenechajte ujsť našu recenziu.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19462)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk