ROG prináša zaujímavý herný hardvér (nielen) pod vianočný stromček

Chcete kvalitnú myš, slúchadlá, klávesnicu alebo herný monitor? Republic of Gamers má pre vás peknú ponuku.

pridal PR 17.12.2020 o 18:33 pod hardware
ROG prináša zaujímavý herný hardvér (nielen) pod vianočný stromček

HARDWARE > NOVINKY >

Kvalitný hardvér je dôležitou výbavou pravých hráčov a ROG má atraktívne novinky, ktoré stoja za pozornosť a rozhodne vám pomôžu pri hraní, ale aj iných aktivitách na PC. Stačí si len vybrať.

ROG Gladius II Origin

„Myšička, myš. Poď ku mne blíž…“ Na to úplne zabudni, kocúrik! Na tejto parádnej myške by si si totiž poriadne vylámal zúbky. Je totiž určená pre všetkých FPS snajperov, ktorí milujú klasickú prestrelku Call of Duty. Republika hráčov (ROG) v nej ukazuje skutočne ťažký herný kaliber. Výnimočne presný a precízny optický senzor s 12 000 DPI a prepínačom pre nastavenie citlivosti počas hrania pridáva neskutočnú rýchlosť. A vďaka pogumovaným bočným stenám s dizajnom inšpirovaným kultúrou starých Mayov už vám víťazstvo nikdy neprekĺzne medzi prstami. Kvalitné Omron spínače so zaručenou životnosťou 50 miliónov kliknutí zaisťujú maximálnu odolnosť aj tým najnáruživejším bojovníkom. Konštrukcia samotných tlačidiel vyžaduje menšiu silu stlačenia a poskytuje rýchlejšiu odozvu, rovnako ako rolovacie koliesko s integrovaným kodérom Alps. Myš sa tak stane predĺženou rukou v ceste za víťazstvom. Už len čerešničkou na torte potom je podpora Aura Sync či softvéru ROG Armory pre individuálne nastavenie.

Cena: 82,99 eur

ROG prináša zaujímavý herný hardvér (nielen) pod vianočný stromček


ROG Strix GO 2.4

Uši sú v hrách rovnako dôležité ako ruky. Mnohokrát dokonca dôležitejšie, čo by potvrdil nejeden lovec dnes už klasického simulátoru The Hunter: Call of the Wild. Tento headset sa pýši uzatvorenou konštrukciou dokonale izolujúcou od okolia, vďaka frekvenčnému rozsahu 20 až 20 000 Hz je všetko počuť v tej najlepšej možnej kvalite. Na výber máte z troch druhov pripojení: k dispozícii je 3,5 mm jack a bezdrôtové technológie Bluetooth alebo rádiofrekvenčná 2,4 GHz – stačí si vybrať. Exkluzívne vzduchotesné komory a 40 mm meniče ASUS Essence poskytnú neuveriteľne bohatý a čistý zvuk. Na jediné nabitie vydržia slúchadlá až 25 hodín prevádzky. Mimochodom, nie sú to iba slúchadlá. Nechýba totiž ani odnímateľný mikrofón zvládajúci citlivosť -54 dB a ponúkajúci frekvenčný rozsah 100 až 8000 Hz. Samozrejmosťou je aj ovládanie hlasitosti pomocou vstavaného ovládača. Balenie zároveň obsahuje puzdro pre maximálne bezpečné uloženie či prenášanie. S hmotnosťou iba 290 g na hlave tento headset prakticky necítite, a to ani po niekoľkých hodinách hrania.

Cena ELECTRO PUNK: 129,99 eur

ROG prináša zaujímavý herný hardvér (nielen) pod vianočný stromček


TUF Gaming K7 CZ/SK

Kvalitná klávesnica je pre hardcore hráča rovnako dôležitá ako kvalitné piano pre hudobného virtuóza. Tento herný maznáčik nepripúšťa žiadne kompromisy. Je vyrobený zo špičkových materiálov: napríklad telo tvorí pevný hliníkový kryt s nano poťahom PCB, takže nedochádza k oxidácii vnútorných kovových častí. Vďaka stupňu krytia IP56 odolá vode aj prachu, ľahko odnímateľná opierka so silnými magnetmi poskytne obom rukám pohodlnú a stabilnú oporu. Klávesnica je vybavená spínačmi TUF Optic-mech so životnosťou až 100 miliónov kliknutí, podsvietenými klávesmi s možností nastaviť farebné režimy, či 100% ANTI-Ghosting a N-key rollover klávesmi. Odozva 0,2 ms poteší aj tých najnáročnejších užívateľov. Tlačidlá disponujú taktilnou spätnou väzbou s 50g aktivačnou silou a 3,55 mm zdvihom. Klávesnicu je možné nastavovať vďaka softvéru ROG Armory, nechýba integrovaná pamäť pre vlastné profily a podpora funkcie makrá On-The-Fly.

Cena: 109,99 eur

ROG prináša zaujímavý herný hardvér (nielen) pod vianočný stromček


ROG Strix XG32VC

Dokonalý obraz? Pre každého hráča nevyhnutnosť, ba priam nutnosť. A práve taký je nový, 31,5-palcový herný monitor od Republic of Gamers. Klasický pomer strán 16:9, WQHD rozlíšenie (2560 x 1440 px), jas 400 nitov, statický kontrastný pomer 3000:1, pozorovacie uhly 178° v oboch smeroch, ultra rýchla odozva 1 ms a predovšetkým obnovovacia frekvencia 170 Hz. To sú kľúčové prednosti zakriveného VA panelu, ktorého Adaptive-Sync je pripravený nielen pre FreeSync Premium Pro, ale je plne kompatibilný aj s konkurenčným Nvidia G-Sync. Monitor je vybavený praktickým stojanom, ktorý je možné prispôsobiť na výšku aj do strán. Nechýba DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB-C alebo prepínač vstupov klávesnice, videa a myši KVM. Veľmi praktická je zbierka funkcií GamePlus, zahrňujúca napríklad rôzne OSD časovače, zameriavacie kríže a FPS čítačky, či GameVisual – obvyklé prednastavené režimy, ktoré sa hodia na najrôznejšie herné žánre. Samozrejmosťou sú taktiež režimy pre nízku úroveň vyžarovania modrej zložky a neblikavé podsvietenie.

Cena: 579 eur

ROG prináša zaujímavý herný hardvér (nielen) pod vianočný stromček

 

Vedeli ste, že ASUS má aj Wi-Fi routre špeciálne certifikované pre PlayStation 5? Napríklad tento RT-AX86U.

Využite jedinečnú vianočnú akciu na naše tipy od ASUSu TU!





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19852)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk