Operation Flashpoint 2 nové informácie

pridal saver 10.8.2005 o 12:31 pod hry
HRY > NOVINKY >

Tiscali zverejnilo preview na Operation Flashpoint 2 (pracovný názov), očakávané pokračovanie klasiky spred pár rokov od Bohemia Interactive. Preview prináša množstvo zaujímavých informácii, ako o štýle, konflikte, tak aj o možnostiach hry.

Napriek tomu, že sa hovorilo o umiestnení hry do Vietnamskej vojny, nakoniec sa tak (naštastie) nestalo a autori si vytvorili, ako hovoria, menej morálne komplikovaný konflikt umiestnený do blízkej budúcnosti. Presnejšie sa dostanete do roku 2010 a to do Európy a Ázie, kde v troch kapitolách preberiete tri rozličné postavy. Prvá bude mariňák, druhá veliteľ jednotky a posledná vám ponúkne miesto v špeciálnej jednotke. Tentoraz sa zmení štýl hry a od hry, ako ste ju poznali v OF, sa bude výrazne líšiť. Pribudnú RPG prvky a prvky stratégie, ostane však rozsiahla voľnosť, ktorá sa ešte rozšíri a vraj voľnosťou bude pripomínať štýl Morrowindu. Možno nie príliš vhodné porovnanie, ale môžete čakať ničím neprerušovanú hru, plynule, nenásilne budete získavať misie, automaticky sa popri nich budú generovať vedľajšie úlohy a prakticky celý konflikt bude dynamický. Všetko sa bude realtimeovo odohrávať bez toho, či budete bojovať, alebo sa niekde flákať, už sa vojna nebude odvíjať podľa vášho postupu, ako je v to ostatných hrách. Nakoniec nebudú chýbať vozidlá, ktoré budete môcť ovládať a dočkáme sa aj multiplayeru.

Hra je dokončená na 30 percent, takže skôr ako koncom roka 2006 hru nemusíme očakávať. Dovtedy nám však čas skráti Armed Assault, ktorý bude vlastne edíciou OF s výrazne upraveným enginom a prinesie v sebe pôvodnú hru, expanziu Resistance, plus novú rozsiahlu kampaň na ostrove. Ak by vám to nestačilo, Xboxová verzia OF sa tiež čoskoro objaví.





Operation Flashpoint 2 nové informácie
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Codemasters / Codemasters
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 6. október 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk