Warner Bros má rozpracovaný animovaný Mortal Kombat seriál pre decká

Nové vedenie štúdia ale seriál nechce vydať, aj keď je už hotových 26 epizód

pridal matus_ace 25.2.2021 o 17:44 pod hry
Warner Bros má rozpracovaný animovaný Mortal Kombat seriál pre decká

HRY > NOVINKY >

Občas sa v zábavnom priemysle dejú zaujímavé veci a jedna taká tu je teraz. Ukazuje sa totiž, že Warner Bros. prakticky sedí na hotovom Mortal Kombat animovanom seriáli a nechce ho vydať. Na reddite sa o to podelil jeden z tvorcov tohto seriálu a okrem obrázkov pridal aj informácie vo viere, že tým medzi fanúšikmi vzbudí dostatočný záujem o to, aby si vydanie seriálu vyžiadali.

Zdá sa tak, že už dlhšie v štúdiu pracovali s niekoľkými nápadmi na to, ako túto značku opäť prebrať k životu a zároveň ju priniesť k mladšiemu publiku. Začalo to rôznymi konceptmi a ešte pred aktuálnym filmovým rebootom. Takto zvažovali napríklad pokračovanie Defenders of the Realm seriálu a ďalšie koncepty, no nakoniec začali pracovať na Mortal Kombat Ultra Girls, čo je animovaný seriál pre decká v štýle Teen Titans Go prípadne DC Super Hero Girls.

Priložené obrázky sú z pilotnej epizódy, ale naplánovaných bolo 52 epizód, pričom každá mala mať 11 minút. Väčšina práce na nich je hotová, no dokončených je 26 epizód. Tie by teraz tím, ktorý za seriálom stojí, chcel dostať von. Pôvodne mali seriál oznámiť po Scorpion's Revenge, ale doteraz predstavený nebol a ľudia z vedenia, ktorí mu dali zelenú, už vo WB nie sú. Nové vedenie seriál vydať nechce.

Hlavnými postavami sú Cassie Cage, Jackie Briggs a Frost, pričom seriál je netradične zasadený na strednú školu, ktorú založil Shang Tsung, aby tam trénovala nová generácia bojovníkov. Staré známe postavy sú buď v úlohách učiteľov, alebo rodičov, ktorí podporujú svoje deti. Ďalšími študentami sú Mileena, Katana, Jade, Takeda, Sheva, Kidd Thunder, Erron Black, Nitara, Scarlet, Reiko, Rain a Scorpionov syn. Zo starších postáv sú tu Kano, Liu Kang, Scorpion, Sub Zero a Raiden, z ktorých každý je učiteľom inej frakcie. Stryker je dozorca na chodbe, ktorého nikto neberie vážne. Kobra je zas inštruktor karate. Johnny Cage, Sonya a Jax sú rodičmi. Medzi postavami sú aj Sindel alebo Bo Rai Cho.

Seriál údajne obsahuje veľké množstvo humoru a tiež easter eggov. Nechýbajú útoky z hier, aj keď tú sú v nenásilnej podobe, takže chýbajú vnútornosti a krv.

A prečo to tento človek teraz leakuje? Lebo tím stojaci za seriálom je hrdý na slobodu, ktorú mal pri tvorbe seriálu. Myslia si, že je to niečo, čo by si diváci mohli užiť.





Warner Bros má rozpracovaný animovaný Mortal Kombat seriál pre decká  Warner Bros má rozpracovaný animovaný Mortal Kombat seriál pre decká  Warner Bros má rozpracovaný animovaný Mortal Kombat seriál pre decká
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19960)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk