Aký najlepší herný headset kúpiť?

Rozmýšľate, aký herný headset kúpiť? Máme tu pre vás výber z tých najzaujímavejších.

pridal saver 21.3.2021 o 13:51 pod hardware
Aký najlepší herný headset kúpiť?

HARDWARE > NOVINKY >

Uši máte len dve a preto sa o ne treba dobre starať a to aj kvalitným headsetom. Teda, ak si teda najradšej vychutnávate hranie práve so slúchadlami a hľadáte nové, môžete sa pozrieť na aktuálny výber headsetov. 

Pri herných headsetoch máte na výber dve možnosti a to buď káblové, alebo wireless. Kde káblové môžu byť na 3.5mm jack, ktorý pripojíte prakticky všade na PC, konzoly Xbox, PS a Switch, alebo s USB kontektorom, kde už máte podporu obmedzenú. 

Wireless zase sú ešte viac špecializované, kde je základný wireless cez USB receiver, ten štandardne funguje na PC a Playstation konzolách. Xbox konzoly mávajú svoju verziu, ktorá funguje na PC a Xbox konzolách. Niektoré fungujú aj so Switchom.

Plus niektoré headsety kombinujú ako káblové, tak wireless pripojenia.

Z dôležitých rozdielov si sledujte kožené a látkové náušníky, kde kožené lepšie tlmia okolitý zvuk, ale viac sa pod nimi potíte. Látkové vedia pot vsať. Niektoré headsety majú v balení oba typy vymeniteľné.

Čo sa týka kvality zvuku, s parametrov toho veľa neviete, ale v zásade čím väčšie meniče, tým lepšie basy. Neplatí to však univerzálne a záleží aj od ich kvality. Rovnako ostatné parametre niekedy, keď sú vyššie, môžu znieť lepšie, ale nemusí to platiť všade. Najlepšie si pozrieť recenzie.

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ak vám stačia lacné slúchadlá, je tu najlepšie brať neznačkové, ktoré za nízku cenu vedia ponúknuť viac. Síce nie veľa, ale často majú dobrý pomer ceny a kvality. Yenkee ponúknu USB pripojenie, snahu o 7.1 zvuk, ale dôležité je, že majú dobrý zvuk a aj decentný mikrofón. Na svoju cenu dobrá voľba. 

 

 

 

- HyperX Cloud Stinger Core kúpite od € (na Alze je za 37 eur)  (recenzia na rtings 7.4/10)

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ak chcete základné HyperX s 3.5 mm jackom, zoberte Stinger Core. Pôjdu vám na PC a aj na konzolách a ponúknu slušný zvuk a základný mikrofón. Pre nenáročných hráčov plne postačí. 

Tu vidieť, že vzhľadom na to, že je to už značkový headset, nemá také funkcie ako Yenkee, ktorý je USB a snahou o 7.1 zvuk.

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Za rovnakú cenu sú aj Logitech G332, ktoré majú na svoju cenu parádny dizajn, rovnako 3.5mm jack a teda pripojíte to ku všetkému. Oproti HyperX Logitechy majú 50mm meniče, Hyperx má 40mm.

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

USB headset od Niceboy, s decentným jednoduchým dizajnom, 7.1 podporou. Ponúka 53mm meniče, odpojiteľný mikrofón. 

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ak ste v nižšej cenovej kategórii, jednoznačne v nej kvalitou dominujú HyperX headsety, kde je veľmi populárny Cloud Alpha. Je ľahký, má jednoduchý, nie zbytočne prekombinovaný dizajn a funguje veľmi dobre. Má 3.5 mm jack, a tak ide na všetkom. Dôležité je, že má dobrú konštrukciu a veľmi dobrý zvuk.

Vyšší HyperX Cloud Alpha S kúpite od € (na alze je za 124 eur) - ten pridáva aj USB pripojenie

Ak by ste chceli 7.1, je tu aj Cloud Stinger Core 7.1 Wireless kúpite od € (na alze je za 90 eur)

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Pri Cloudoch sa môžete pozrieť aj na mierne upravený Cloud II headset, ktorý už tiež má 3.5mm jack a aj USB pripojenie, vylepšenú konštrukciu a už aj 7.1 podporou.

A ktoré Cloudy si vybrať? Niekto hovorí, že Cloud Alpha sú najlepšie zvukovo, niekto zase preferuje Cloud II.

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ak chcete USB headset, 7.1 zvuk a aj RGB podsvietenie, pod stovku sú Cooler Master dobrou voľbou.  Sú pohodlné, majú látkové náušníky a aj príjemný hlavový most.

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Fanúšikovia Razeru by sa mali pozrieť na Nari headset. Ten už v dobrej cene ponúka wireless pripojenie, THX spatial audio podporu, 16hodinovú batériu a 40mm meniče.

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Microsoft teraz ponúkol svoj nový wireless headset ako pre Xbox Series XS konzoly, tak Xbox One, ale funguje aj s PC cez USB pripojenie, Buetooth alebo Xbox wireless receiver. Vďaka Bluetoothu ho môžete pripojiť aj na mobil. Nechýba mu priestorový zvuk, kde podporuje Dolby Atmos, DTS Headphone:X a Windows Sonic systémy. Výdrž batérie má 15 hodín.  

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Podobne aj Sony prinieslo svoj nový wireless headset, ktorý funguje s novou konzolou. U nich je to PS5, ale viete ho zapojiť aj na PS4 cez usb receiver. Nemá síce Bluetooth, ale má 3.5mm pripojenie, s ktorým ho môžete pripojiť aj k mobilu alebo iným zariadeniam. Z 3D formátov zvuku podporuje Sony Tempest. Výdrž batérie má 12 hodín. 

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ak chcete wireless Cloudy, tak v Stinger Core verzii sú v dobrej cene. Majú masívnejšiu konštrukciu, ale dobrý zvuk, 17 hodinovú výdrž batérie. Ponúkajú 40mm meniče.

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Dizajnovo veľmi dobre spracované Corsairy môžu potešiť. Sú wirelss, majú 50mm meniče, kvalitný priestorový zvuk. Sú pohodlné, dobre sedia a aj dobre izolujú okolitý zvuk. 

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Popri HyperX si v oblasti headsetov určite všímajte Steelseries značku, ktorá ponúka veľmi dobrý zvuk a aj spracovanie headsetov. Konkrétne Arctis 5 je taký kompromis v 100 eurových headsetoch s veľmi dobrým dizajnom, 3.5 mm pripojením na všetky zariadenia, RGB podsvietením a 40mm meničmi. 

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ale ak chcete ísť vyššie, respektíve prakticky do top kvality aj s wireless prepojením, sú Arctic 7 parádnou ponukou za cenu okolo 150 eur. Majú veľmi kvalitný zvuk, kvalitný mikrofón, sú pohodlné a zároveň majú výdrž 24 hodín. Meniče sú tu 40mm. Je tu aj 3.5mm jack. Pripojíte ich tak či už wireless, alebo káblovo ku všetkému

K tomu Arctis 7 majú Arctis 7X verziu pre Xbox/PC a Arctis 7P pre PS/PC.  Ale, ak si kúpite Arctis 7X receiver by mal ísť aj na Playstation a Switchi.

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

V 100 eurových headsetoch je aj kvalitný Turtle Beach Elite Atlas. Má základnú 3.5mm ponuku, ale kvalitný zvuk a pohodlné nosenie. Nesklame, ale zase ani nevyskakuje z radu. 

 

 

 

- Razer BlackShark V2 kúpite od € (na Alze je za 91 eur teraz s kódom v zľave) (rtings 7.2/10)

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Blackshark V2 je kvalitný káblový headset od Razeru, kde ponúka ako 3.5mm jack, tak aj USB pripojenie a 50mm meniče.

Ak však chcete wireless, zoberte Razer BlackShark V2 Pro, ktoré kúpite od € (na Alze je za 177 eur teraz v špeciálnej zľave) tie sú popri Arctis 7 to najlepšie, čo môžete v tejto oblasti zobrať (rtings recenzia 7.5/10

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

V tejto oblasti 100 eur je parádnou ponukou aj Logitech G Pro X, ktorý ponúka USB pripojenie, decentný dizajn. Kvalitný zvuk a aj mikrofón. Nehľadajte tu ani RGB.

Logitech tu má aj wireless verziu, aj keď trochu drahšiu ako konkurenčné Arctis 7 a Blackshark V2 Pro. Stojí 232 eur.

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ak chcete zaujímavý headset s podsvietením, tak Creative teraz ponúklo SXFI gamer USB headset, ktorý ponúka dobrý pomer ceny a kvality ako vo zvuku, tak mikrofóne a pridáva aj základné RGB podsvietenie, kde si viete nastaviť jednu farbu. 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Vo vyššej sfére má Razer veľmi obľúbené Krakeny, ktoré ktoré ponúkajú USB pripojenie, 7.1 zvuk s THX Spatial Audio podporou, kvalitný dizajn, gélové náušníky, Chroma RGB podsvietenie a 50mm meniče.

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ak Logitechy, tak určite G733 wireless veziu, ktoré ponúkajú netradičný zaujímavý dizajn, pripojenie cez Bluetooth alebo wireless USB na PC, Playstation konzoly alebo mobily. Ponúka 29 hodinovú batériu a 40mm meniče.

 

 

 

- AKG K371-BT kúpite od € (na Alze je za 181 eur)  (rtings 6.3)

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ak idete iba po zvuku a vôbec nepotrebujete mikrofón, v hi-endovej kategórii nájdete aj takéto headsety a napríklad AKG K371 sú veľmi príjemné na nosenie, pričom majú 3.5mm pripojenie, Bluetooth  podporu a z kodekov AAC a SBC. Na rozdiel od štandardných headsetov, ktoré majú 20-20000Hz podporu, tu je 5Hz až 40000Hz. Má k tomu 40 hodín výdrž batérie. 

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Vo vyššej cenovej kategórii má Razer veľmi slušný Kaira Pro headset, ktorý ponúka ako Bluetooth, tak wireless pripojenie pre PC, Xbox konzoly a mobily. Ponúka 50mm drivery a 15hodinovú výdrž batérie.

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Za takmer dve stovky sú ROG slúchadlá od Asusu, s pevnejším masívnym dizajnom. Ponúkajú ako 3.5 mm pripojenie, tak wifi pre PC a Playstation konzoly. Majú 40 mm drivery a výdrž 25 hodín. 

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ak chcete štýlové dizajnové slúchadlá v čiernej  kombinácii s tmavým kovom alebo v bielej kombinácii so zlatým, je tu Corsair Virtuoso. Ponúkajú RGB podsvietenie, 3.5mm jack, USB a aj wireless pripojenie, vďaka čomu sa pripojíte prakticky všade. Nechýba 7.1 podpora. Drivery sú 50mm a výdrž 20 hodín.  Aj keď nie sú až tak pohodlné a možno predražené.

 

 

- Sennheiser GSP 500 kúpite od € 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Veľmi kvalitné sú Sennheiser headsety, ktoré ponúkajú dobrý pomer ceny a výkonu, ak by ste chceli ich headset z vyššej prémiovej triedy pozrite sa po GSP 500 verzii. Má 3.5mm jack pripojenie, kvalitný zvuk a najkvalitnejší mikrofón vo svojej triede.

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Jedným z top herných headsetov je Steelserie Arctis Pro, je ešte vyššie nad Arctis 7 a Arctis 9, aj keď má to svoju cenu. Ponúka veľké možnosti pripojenia a okrem 3.5mm jacku, USB a wirelss aj optický vstup. Majú 10hz-40000H z pásmo a 40mm meniče. 

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Ak chcete ísť do kategórie, ktorá nevyhnutne nie je čisto na hranie, ale aj na nosenie von, môžete sa pozrieť aj po Bang & Olufsen značke a konkrétne ich Beoplay H9. Ponúkajú pripojenie cez 3.5mm jack alebo Bluetooth, ANC, 40mm meničea 25 hodinovú výdrž, všetko pri slušnej kvalite zvuku. 

 

 

 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Jednu z najlepších ponúk väčších Bluetooth slúchadiel nájdete v Beyerdynamic Amiron Wireless verzii, ktorá ponúka prémiový produkt po každej stránke, od kvality zvuku, cez zhotovenie až pohodlie. Nemá rušenie okolitých ruchov, ale to je tým, že sú určené na domáce použitie. Ponúka aj 3.5mm pripojenie, NFC párovanie. Batériu majú na 30 hodín.

 

 

 

- AKG N90Q LE kúpite od € 

Aký najlepší herný headset kúpiť?

Alebo ak chcete ísť do prémiových slúchadiel, AKG N90Q LE na vás čakajú. Ešte nedávno boli za 800, ale kto nestíha, tak platí a teraz sú za 1299 eur. Ponúkajú kvalitný zvuk, 2.1 a 5.1 surround podporu.

 

A čo sa oplatí zobrať? Ak chcete lacné a kvalitné, tak HyperX sú veľmi dobré v oblasti 50-100 eur, okolo 100 eur sa dá vyberať najviac a sú tam ako základné wireless verzie, tak kvalitné káblové verzie. Ak wireless, tak Arctis 7 alebo Razer Blackshark V2 Pro. Ak chcete skutočne multiplatformový wireless headset Arctis 7X verzia by mala fungovať všade.





Páči sa mi! (+4)

Zaradené pod: headsety, herný headset






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk