EA prešetruje nelegálne predávanie FIFA Ultimate Team bonusov

Zdá sa, že zvnútra EA niekto predával bonusy do FIFA Ultimate teamu priamo hráčom.

pridal saver 14.3.2021 o 12:29 pod hry
EA prešetruje nelegálne predávanie FIFA Ultimate Team bonusov

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa objavili  náznaky na to, že by niekto zvnútra EA mohol predávať alebo rozdávať FIFA Ultimate Team veci priamo hráčom. Teda bez toho, aby si ich kúpili alebo získali hraním. EA na to už reagovala a začala to prešetrovať. Hovorí, že je to neakceptovateľné:

"Začiatkom tohto týždňa sme boli informovaní o podozrivej aktivite týkajúcej sa vysoko hodnoteného obsahu vo FIFA Ultimate Team. Dozvedeli sme sa, že položky FUT boli pridelené jednotlivým účtom, ktoré si ich nezarobili hraním - teda otvorením balíka, nákupom na trhu, splnením výzvy k odmene (napr. Vyplnenie SBC) alebo iným zapojením (napr. sledovanímTwitch vysielania). Zdá sa, že jeden alebo viac účtov EA, ktoré boli napadnuté alebo niekto ich používal nevhodne zvnútra EA, priamo posúvali položky na individuálne účty.

Zatiaľ čo prebieha úplné vyšetrovanie, chceli sme sa podeliť o aktualizáciu problému, vrátane toho, čo sme sa doteraz dozvedeli a prehľad procesu udeľovania obsahu FUT a opatrení, ktoré podnikáme na riešenie tohto závažného problému. Nahlásené správanie je neprijateľné a v žiadnom prípade neospravedlňujeme rozdávanie alebo takéto kupovanie predmetov do hry. Tento postup je v rozpore so súťažnou integritou hry, je porušením používateľskej zmluvy spoločnosti EA a netolerujeme ho. Obchodovanie alebo predaj predmetov mimo našej hry nepovoľujeme z mnohých dôvodov, vrátane toho, že by sa tým vytvorili rozdielne podmienky pre našu komunitu.

Naše počiatočné vyšetrovanie ukazuje spornú aktivitu zahŕňajúcu veľmi malý počet účtov a položiek. Aj keď to nie je veľký počet, ak sa tieto obvinenia dokážu, je táto činnosť neprijateľná. Chceme poďakovať našim odhodlaným členom komunity, že nás na túto tému tak rýchlo upozornili."

Ak sa preukáže manipulovanie s vecami, EA bude vyvodzovať dôsledky voči daným zamestnancom a zároveň odstráni položky, ktoré takto boli získané. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20065)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk