King Kong look

pridal saver 8.10.2005 o 10:59 pod hry
HRY > NOVINKY >

Určite si väčšina z vás už stiahla včera vyjdené demo na King Konga, prichádzajúce herné spracovanie filmového remaku. Hra vyjde spolu s premiériou filmu (17. novembra) a môžete čakať dva pohľady a to hlavnej postavy Jacka, za ktorého si zahráte v FPS pohľade a vašou úlohou v hre bude väčšinou len utekať a zahráte si aj za samotného King Konga, s ktorým budete ochraňovať vašu milovanú a bojovať proti tyranosarusom. Budete bojovať ako na ostrove, tak aj v meste.

Demo predviedlo boje na ostrove ako za človeka, tak za opičiaka najväčšieho a ukázalo veľmi peknú atmosféru a veľmi kvalitné grafické a aj kinematické stvárnenie celej hry. Podľa dema to vyzerá, že v hre nemusíme čakať nejaký náročný boj o prežitie, nie je tu žiadna energia a prakticky vás môžu zabiť len naozaj smrteľné chmaty ako pri človekovi zožratie T-Rexom, alebo pri King Kongovi zahryznutie sa do krku. Pozitívna vec, aspoň sa nemusíte ohliadať na zdravie a viac vychutnávať atmosféru okolia a sledovať nepriateľov.

Grafika je veľmi slušná, síce textúry by mohli byť miestami vyššie, ale špeciálne efekty dažďa, svetla atď. to prekrývajú a viac sa budete sústrediť na kvalitné animácie, pekne prepracované prostredia. Hra je však trochu náročnejšia na hardware, síce je minimum pre demo napísané 1 GHz a 256 MB RAM, menej ako 2 GHz a 512 MB by som neodporúčal. Mne to išlo na 2 GHz a ATI9800, okolo 20 fps s hocijakým nastavením kvality grafiky. Tam by som povedal, že to ešte nemajú doladené.

Celkovo hra vyzerá veľmi dobre a bude pekným atmosferickým zážitkom, vďaka ktorému preniknete ešte hlbšie do sveta gigantickej opice. Viac o hre si pozrite na kinkonggame a viac o filme na kingkongmovie. Ak ste si demo ešte nesťahovali, tu sú krátke gameplay videá - človek, king kong, king kong 2.





King Kong look King Kong look King Kong look King Kong look King Kong look King Kong look King Kong look King Kong look King Kong look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS2
PSP
Xbox
Xbox 360
Gamecube
DS

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 17. november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk