EA hovorí, že NFT a blockchain je budúcnosť hrania, Ubisoft ho tiež skúma

Veľké firmy sa už pozerajú smerom k NFT, blockchainu pre použitie v hrách a hlave na možnosti, ako by hráči hraním zarábali. 

pridal saver 7.11.2021 o 14:23 pod hry
EA hovorí, že NFT a blockchain je budúcnosť hrania, Ubisoft ho tiež skúma

HRY > NOVINKY >

Veľké firmy sa už pozerajú smerom k NFT, blockchainu pre použitie v hrách a hlave na možnosti, ako by hráči hraním zarábali. EA rovno hovorí, že je zarábanie hraním budúcnosť hier, ešte nevedia ako, to presne implementujú, ale je to niečo, čo prichádza.
 
„Myslím si, že v kontexte hier, ktoré vytvárame, a živých služieb, ktoré ponúkame, bude zberateľský digitálny obsah hrať v našej budúcnosti významnú úlohu,“ povedal Wilson. "Takže je ešte skoro hovoriť, ale myslím si, že sme v skutočne dobrej pozícii a mali by sme od nás očakávať, že o tom budeme v budúcnosti premýšľať inovatívnejšie a kreatívnejšie."
 
Podobne toto celé skúma aj Ubisoft, ktorý už investoval do jednej z blockchainových firiem. Ten konkrétne vo svojej finančnej správe povedal:
 
"Ubisoft sa nedávno zúčastnil na poslednom kole financovania Animoca Brands, poprednej blockchainovej hernej spoločnosti. Ubisoft skúma blockchain od raného vývoja tejto technológie, podporuje a učí sa z ekosystému prostredníctvom iniciatív, ako je jeho štartovací program Entrepreneurs Lab a Blockchain Game Alliance ako jej zakladajúci člen.
 
Tento prieskumy sa spájajú s neustálym hľadaním inovácií a nových spôsobov, ako môže Ubisoft posilniť postavenie hráčov ako skutočných zainteresovaných strán v jeho svetoch. Ubisoftu tu tiež ponúka perspektívu, aby sa zamyslela nad najlepšími spôsobmi, ako prekonať počiatočné obmedzenia blockchainu pri hraní okolo udržateľnosti a škálovateľnosti."
 
Pre zaujímavosť, Valve má opačný prístup a NFT hry banuje, ale to z dôvodov, že to im nič neprináša a takéto veci nejdú priamo cez nich. Oni už majú dávno zapracované zarábanie s predávaním kartičiek, ktoré získavate za hranie hier. Nie je to však jedinečné ako NFT a preto sa kartičky predávajú len za pár centov.
 
Pre doplnenie, NFT sú digitálne jedinečné veci, ktoré sa dajú získať v hrách, respektíve aj kúpiť a eventuálne predať. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Wargame - european assault (1)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20477)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk