Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Pozrime sa teraz, aké darčeky by mohli zaujímať Xbox hráča.

pridal saver 9.12.2021 o 19:26 pod hry
Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

HRY > NOVINKY >

Po Playstation a Nintendo darčekoch sa teraz pozrime, aké darčeky by mohli zaujímať Xbox hráča. Teda hráča, ktorý má napríklad Xbox One konzolu, alebo ak už má Xbox Series X alebo Xbox Series S konzolu, prípadne aj tých, ktorí hrávajú na iných platformách a chceli by si pridať do zbierky aj Xbox.

 

Konzoly:

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Xbox Series X

Ideálne pre náročnejších hráčov rovno zohnať vyššiu Xbox Series X konzolu. Tá ponúka výkon na 4K rozlíšenie a má Bluray mechaniku, ale je za 500 eur a väčšinou je stále vypredaná. Ak ju nezoženiete, pozrite, či mobilní operátori nemajú aktuálne v ponuke.

Môžete si ju predobjednať za 499 eur.  

 

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Xbox Series S

Ak chcete konzolu, ktorá sa dá dostať a zároveň je vhodné pre nenáročných hráčov, ale uspokojiť môže každého, pozrite sa po Xbox Series S konzole. To je menej výkonná verzia Xbox Series X konzoly, ale zvláda rovnaké hry, aj keď v 1080p alebo 1440p rozlíšení. Nemá Bluray mechaniku, ale to eventuálne ani nevadí, keďže aj tak je ideálne ku konzole rovno prikúpiť Game Pass predplatné, kde stiahnete hry digitálne. 

Táto verzia konzoly stojí 300 eur a dostanete ju v rôznych baleniach:

Pri tejto verzii nezabudnite, že balené hry už nemáte kupovať, len digitálne. 

Záleží, komu konzolu kupujete, ale v zásade vždy ku konzole dokúpte Game Pass Ultimate aspoň na tri mesiace, nech má daný obdarovaný rovno veľkú ponuku stoviek hier ku konzole.

Disk je tu však 512GB a tak sa musíte uskromniť, respektíve ak budete chcieť hrať viac hier naraz alebo sa k nim vracať viete to riešiť to zálohovaním na externý HDD alebo inštalácie na doplnkovú SSD kartu. Nižšie sa pozrieme na ponuku diskov.

 

Predplatené služby:

Xbox má tri úrovne predplatených služieb. Viete kúpiť Xbox Live Gold čisto pre možnosť hrania multiplayeru. Vyššia možnosť je Game Pass s ponukou stoviek hier. Najvyššia je Game Pass Ultimate, ktorý spája Game Pass, Xbox Live Gold a pridáva ešte ďalšie hry od EA, ako aj možnosť streamingu hier na mobily a PC a k tomu je v ňom aj ponuka stoviek hier čisto na PC.

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Ideálne kúpiť aspoň ročný Game Pass Ultimate, nech máte na rok pokoj. 

Ale nemusíte nevyhnutne kupovať priamo Ultimate, je tam povolená možnosť upgradu. Kde si stačí kúpiť ročný Xbox Live Gold a aj jedným mesiacom Game Pass Ultimate viete upgradnúť celý na Game Pass Ultimate, vtedy vás to vyjde na 69 eur. Funguje to tak až na tri roky, a teda môžete kúpiť tri ročné Goldy za 57 eur a dokúpite k tomu jeden mesiac Game Pass Ultimate a máte Ultimate na tri roky.

Game Pass Ultimate má v sebe všetky nové hry Microsoftu, je tam aj Forza Horizon 5 alebo aktuálne Halo Infinite, je tam veľa EA hier vrátane FIFA, NHL a ďalšie stovky rôznych titulov. Mesačne k tomu prichádzajú do služby desiatky hier, aj keď priebežne aj niektoré odbúdajú. 

 

Hry

 

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Forza Horizon 5  - Xbox One, Xbox Series X/S, PC (recenzia)

Z hier je takmer pre každého veľmi dobrá voľba Forza Horizon 5, kde si zajazdíte krížom cez Mexiko a to či už po cestách, púšťach alebo krížom cez džungle. 

Hra je aj v Game Passe a nevyhnutne nemusíte kupovať, ak si však Game Pass neplatíte alebo nebudete, aj do budúcnosti je dobré kúpiť si. Ak si kúpite digitálnu verziu, pôjde vám na Xbox One, Xbox Series XS a aj na PC.  Ak máte Xbox Series S, tam pôjde len digitálna verzia.

 

 

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Halo Infinite   - Xbox One, Xbox Series X/S, PC (recenzia)

Ak chcete akciu, práve vyšlo nové Halo s kvalitnou kampaňou a aj rovnako slušným multiplayerom. Znovu sa dostanete do postavy Master Chiefa a prestrieľate sa mimozemskou zberbou. 

Rovnako je hra aj v Game Passe a ak si ju kúpite v digitálnej verzii, pôjde vám aj na PC. Ak máte Xbox Series S, tam pôjde len digitálna verzia.

 

 

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Flight Simulator   -  Xbox Series X/S (recenzia)

Pre fanúšikov lietadiel a aj starších hráčov je Flight Simulator veľmi pekná relaxačná hra. Ponúka kompletne prepracovanú planétu, rôzne lietadlá a aj online možnosti. Konzolová verzia je dobrá aj pre tých, ktorým počítač neutiahne PC verziu hry. Ak máte Xbox Series S tam pôjde len digitálna verzia.

 

 

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Far Cry 6 - Xbox One, Xbox Series XS (recenzia)

Ďalšia časť Far Cry série, tentoraz na Kube, ktorú bude potrebné oslobodiť od diktátora. Zbrane, tanky, helikoptéry a aj lietadlá vám budú k dispozícii. 

 

 

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

FIFA 22  - Xbox One, Xbox Series XS - (recenzia)

Nové pokračovanie obľúbeného futbalu od EA

 

 

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

NHL 22 - Xbox One, Xbox Series XS (recenzia)

NHL séria konečne prešla na nový engine a môžete si tak vychutnať parádne spracovanie ľadu, animácií a iné novinky.

 

 

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Marvel's Guardians of the Galaxy - Xbox One + Xbox Series XS (recenzia)

Ak má niekto rád komiksové akcie a to hlavne tie od Marvelu, možno pod stromčekom urobí radosť aj táto novinka, ktorá vám dá do rúk osudy známeho vesmírneho tímu. Táto edícia funguje na oboch generáciách Xboxu.

Na heureke kúpite od eur

 

 

Doplnky

Ak už daný hráč novú Xbox konzolu má alebo má aj starú, môžete mu kúpiť headset, nový gamepad alebo niečo tematické. Môžete dokúpiť aj externý disk alebo externú SSD kartu pre Xbox Series XS konzoly.

 

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Seagate SSD karta 1TB  pre Xbox Series XS

Môžete kúpiť SSD kartu, ktorá umožní rozšíriť miesto v konzole na inštalovanie hier. Hlavne sa to zíde Xbox Series S, ktorá má 512GB disk, z ktorého si systém ešte zoberie. Dostupné sú teraz 1TB karty, ale už aj 512GB a aj 2TB. Ceny sú však vyššie:

 

Externé HDD

Viete kúpiť aj štandardné harddisky, ktoré sú lacnejšie, ale na Xbox Series XS ich môžete použiť len na hranie starých hier alebo na zálohovanie hier zo SSD. Môže to úplne stačiť, aby ste si spravili miesto na nové hry a ak budete chcieť hrať, niektorú zo starých len ju obnovíte.

 

Headsety

Headset môže potešiť, hlavne ak hráč hráva multiplayerovky alebo ak máte doma ruch a potrebuje lepší zvuk

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

  • Xbox Wireless headset - Oficiálny headset od Microsoftu vo wireless verzii je za 89 eur

  • Razer X Kraken  - Káblový headset pre Xbox konzolu v čierno zelenej farbe. Vyjde vás na 65 eur.


  • Corsair HS75 XB Wireless (recenzia) - kvalitný herný headset s podporou Dolby Atmos a veľmi dobrým zvukom je za 196 eur 

 

 

Xbox svetlá

Ak chcete kúpiť Xbox hráčovi niečo milé, tak existuje aj Xbox lampa, stojí 30 eur. Prípadne je aj lampa v tvare pohára z achievementu za 26 eur. V tvare Xbox loga za 19 eur

 

Gamepady

Xbox má dostatok rôznych gamepadov a ovládačov a viete sa pozrieť ako po štandardných gamepadoch, tak aj Pro verziách s väčšími možnosťami

Aký najlepší vianočný darček kúpiť Xbox hráčom?

Viac gamepadov, headsetov a doplnkov k Xboxu si pozrite tu.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19922)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk