CD Projekt začne s vývojom nového Witchera a Cyberpunku budúci rok, dodáva, že Cyberpunk 2077 skončí ako veľmi dobrá hra

CD Projekt predstavil svoje plány a zároveň poukazuje na Cyberpunk 2077.

pridal saver 26.11.2021 o 19:54 pod hry
CD Projekt začne s vývojom nového Witchera a Cyberpunku budúci rok, dodáva, že Cyberpunk 2077 skončí ako veľmi dobrá hra

HRY > NOVINKY >

CD Projekt predstavil svoje plány a zároveň poukazuje na Cyberpunk 2077. K nemu hovorí, že eventuálne skončí ako veľmi dobrá hra a nakoniec to sa im aj práve ukazuje. Hra je teraz v zľave (všade je za polovicu), je vysoko v rebríčkoch predaja a hodnotenia nových hráčov idú stále vyššie. Aktuálny priemer na Steame je totiž už 84% a prichádza tam záplava pozitívnych recenzií.   

Jeden z vývojárov na to poukazuje a teší ho to:

Adam Kiciński k tomu v interview povedal viac:

Cyberpunk 2077 je najväčší, najambicióznejší a rozhodne najkomplikovanejší projekt v našej 27-ročnej histórii. Takmer vo všetkých aspektoch sme sa pokúsili posunúť o krok ďalej, rovnako ako pri každej hre Witcher, ktorú sme vydali. Vydanie hry v novej značke prináša veľa výziev a rizík, najmä keď je koncept taký zložitý. Ožili sme obrovské, pulzujúce futuristické mesto s názvom Night City, kde sa odohrávajú nelineárne príbehy postáv.

Sme hrdí na mnohé aspekty hry, ale ako vieme, nie všetko išlo podľa našich predstáv. Napriek tomu je povedomie o značke Cyberpunk, ktoré sa nám podarilo vybudovať, obrovské a herný vesmír, jeho postavy a detaily majú fanúšikov po celom svete. Veríme, že z dlhodobého hľadiska bude Cyberpunk 2077 vnímaný ako veľmi dobrá hra a podobne ako ostatné naše tituly sa bude predávať roky – najmä keď bude hardvér postupom času výkonnejší a hru budeme vylepšovať."

Na budúci rok autori pripravujú nextgen update pre nové konzoly, ako aj ďalšie free DLC. Vo vývoji sú aj veľké expanzie, ale či ich budúci rok uvidíme, je ešte otázne.

Zo zaujímavostí CD Projekt potvrdil, že budúci rok už začne s vývojom dvoch veľkých AAA titulov naraz a bude sa tak vyvíjať ako Witcher 4, tak Cyberpunk 2078 alebo ako ho pomenujú.





Páči sa mi! (+14)






CD Projekt začne s vývojom nového Witchera a Cyberpunku budúci rok, dodáva, že Cyberpunk 2077 skončí ako veľmi dobrá hra
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: CD Projekt / CD Projekt Red
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. december 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk