CW presunulo začiatok prác na Babylon 5 reboote na rok 2023

Pôvodne sa malo začať pracovať na jeseň 2022, teraz to bude jeseň 2023.

pridal saver 1.3.2022 o 12:40 pod filmy
CW presunulo začiatok prác na Babylon 5 reboote na rok 2023

FILMY > NOVINKY >

Reboot Babylonu 5 je posledný rok horúcou témou a J. Michael Straczynski sa ho snaží všetkými silami pretlačiť. CW aj potvrdilo, že ho zoberie, ale nakoniec ho nezaradil do vývoja na tento rok. Väčšinou to znamená koniec produkcie, ale vedeniu sa scenár pilotu veľmi páčil, a tak aktuálne je projekt ešte živý, ale presunutý z jesene 2022 na jeseň 2023.

"Keď sa pilotný scenár nedostane do výroby, v 99,999 % prípadov je to koniec projektu, scenár je mŕtvy," napísal Straczynski. "Avšak: zavolal mi Mark Pedowitz, prezident spoločnosti The CW. (Mal by som spomenúť, že Mark je skvelý chlapík a dlhoročný fanúšik B5. Pracoval pre Warner, keď sa seriál vysielal po prvý raz, a vždy sa uistil, že sme mu poslali kópie epizód pred ich odvysielaním, pretože nechcel čakať, čo sa stane ďalej). Pilotný diel označil za "sakramentsky dobrý scenár" a povedal, že podniká veľmi nezvyčajný krok - presunie projekt a scenár pilotného dielu na budúci rok a ponechá B5 v aktívnom vývoji, kým sa usadí prach po predaji CW."

Totiž v CW sa teraz dejú zmeny, keďže WarnerMedia a ViacomCBS ho chcú predať (a venovať sa svojim streamovacím službám). Zatiaľ nevieme, kto ho dostane a ani to, ktoré projekty po kúpe prežijú a ktoré nie. Babylon to však má prežiť.

Čo sa týka seriálu, ak ste videli pôvodný Babylon 5, bude to prakticky jeho moderný reboot. Budeme sledovať kapitána Johna Sheridana po tom, ako bol pridelený na vedenie Babylonu 5, masívnej ľudskej stanice v neutrálnom pásme. Stanici, na ktorej sa stretávajú cestovatelia, pašeráci, firmy, ale aj diplomati rôznych rás. Všetko v čase, kedy je vojna na spadnutie. K tomu Sheridenova záhadná minulosť aktivuje konflikt s civilizáciou, ktorá je milióny rokov pred ľudstvom. 





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19932)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk