Najlepšie hry z Viveport Infinity, predplatenej VR služby od HTC

pridal saver 20.6.2022 o 21:38 pod hry
Najlepšie hry z Viveport Infinity, predplatenej VR služby od HTC


Predplatené služby ako Game Pass sú teraz v kurze ale ak neviete a máte VR, tak jedna existuje aj pre VR hry a aplikácie. Volá sa Viveport infinity od HTC a firma v nej ponúka takmer 900 VR hier a obsahu.  

Presnejšie aktuálne je v ponuke 876 titulov, čo je veľmi bohatá ponuka a umožní hlavne začínajúcim VR hráčom dobre sa zorientovať v tom čo vlastne VR ponúka.  Ale zároveň aj skúseným hráčom prinesie ešte viac obsahu od malých, cez stredné a nechýbajú ani veľké VR tituly.  

Najlepšie hry z Viveport Infinity, predplatenej VR služby od HTC

Celé to dostanete za 10 eur na mesiac pri platbe za rok, alebo 15 eur na mesiac pri štandardnej mesačnej platbe. Majú aj základné Vista predplatné za 6 eur, ale to je obmedzené na jednoduchšie aplikácie alebo hry pre samostatné headsety Vive Flow, alebo Focus.

Zároveň Infinity podporuje ako Vive headsety, tak aj Oculusy, Valve Index alebo Mixed Reality, samozrejme tam hry musia mať aj priamu podporu, ale stále je pre oculusy cez 500 hier a pre Valve mierne pod 500 a pre Mixed reality cez 300 titulov.  

Najlepšie hry z Viveport Infinity, predplatenej VR služby od HTC

Sami si ich viete celý výber pekne pozrieť na viveport stránke a viete si popridávať aj rôzne filtre. Ale my pre vás vyberieme niekoľko zaujímavých a to ako z akcii, tak puzzle hier, ale simulácií, športov a fitnessoviek. V predplatnom je totiž z každej témy niečo.

 

 

Fracked

Z nových hier je teraz veľmi populárny titul Fracked, ktorý ponúka veľmi kvalitnú akciu, kde sa hrdina musí snažiť zastaviť mimozemskú inváziu a bude používať zbrane, ale aj ručkovať, alebo sa lyžovať.  Je to adrenalínová priam hollywoodska akcia s veľmi dobre dotiahnutým ovládaním, aj keď zaberie len pár hodín.

 

 

Angry Birds Isle of Pigs

Vysoko v hrávanosti a aj obľúbenosti na službe je stále Angry Birds, ktorý už dávnejšie dostali túto VR verziu ale je veľmi zábavná a veľmi dobre spravená pre virtuálnui realitu. Na rozdiel od mobilných a PC Angry hier je plne 3D a treba tak viac taktizovať. Je až škoda, že autori nepreniesli tento koncept aj mimo VR.

 

 

Walking Dead Saints and Sinners

V predplatnom je aj parádna zombie survivalovka s témou Walking Dead, ktorá vás ako postaví proti zombíkom vo virtuálne realite, tak donúti zbierať a craftovať veci, aby ste prežili.  Hra už tento rok dostane aj nové pokračovanie.

 

 

After The Fall

Z nových veľkých hier je v predplatnom aj After the Fall, čo je pre zmenu single a kooperačne orientované zombie VR akcia. Dostanete sa do 80-tych rokov do LA, kedy je svet prevalcovaný zmutovanými nemŕtvymi.  Začínate v podzemnom kryte s ostatnými nemŕtvymi a či už sám, alebo s priateľmi sa vydávate na misie na povrch. Hra má aj kompetitívny  multiplayer. 

 

 

Phasmophobia

Ak máte radi VR kooperácie určite si nenechajte ujsť ani Phasmophobia, tá je rovnako zadarmo v predplatnom a umožní vám vydať sa na lov duchov. Čakajte temný a priam hororový zážitok. 

 

 

The Room VR: A Dark Matter

Ak si chcete užiť escape roomy vo virtuálnej realite, určite vyskúšajte The Room VR. Dostanete sa do roku 1908 do britského inštitútu archeológie, kde zmizol jeden z egyptológov. Vy sa vydávate na pátranie po ňom, ale to musíte prejsť všetkými tajomnými lokalitami a dostávať sa do stále ďalších miestností.

 

 

Moss

V ponuke je aj parádna puzzle skákačka s myšou Moss, ktorá ponúkne zaujímavý príbeh myši, ktorá objavila tajomnú sklenenú relikviu a prebudila pradávnu mágiu. Musí prekonávať puzzle úlohy, bojovať proti nepriateľom aby porazila zlo. Hre už prichádza aj pokračovanie. 

 

 

Mini Motor Racing X

Ak chcete malé zábavné autíčka v štýle Mario Kart ale vo VR určite vyskúšajte Mini Motor Racing X.  Hra ponúka rozmanité malé trate, rôzne pohľady na vozidlá aj z kokpitu a autori pridali aj futbal s autami. 

 

 

Walkabout Mini Golf

Zo športov, respektíve relaxačných športov je tam veľmi kvalitný Walkabout Mini Golf, ktorý vás zavedie do peknej dedinky s rôznymi ihriskami na hranie. Hra ponúkne ako kvalitnú fyziku, tak dobrú hrateľnosť a napríklad aj nočný režim, multiplayer a zábavné doplnky ako zbieranie stratených loptičiek. 

 

 

Cooking Simulator VR

Zo simulácii sa oplatí pozrieť aj na simuláciu varenia vo VR - Cooking simulator VR. Ten je trochu zábavný, ale stále dosť realistický simulátor s 80-timi receptami na prípravu a hlavne s reálnou fyzikou. Jedla na zemi tak bude dostatok.

 

 

Wanderer

Ak chcete niečo rozmanité a jedinečné s nádychom Escape room, určite si stiahnite Wanderer hru. Tá ponúkne cestu časom, kde vás stoj času zavedie do rozmanitých známych lokalít, v ktorých budete musieť vyriešiť rôzne úlohy, aby ste zachránili budúcnosť. Cesta za Mesiac sa totiž amerike nevydarila, prvý tam boli rusi a za tým nasledovala vojna. Lokality spoja ako puzzle prvky, tak aj akciu a aj hudobné vsuvky.

 

 

Fruit Ninja

V ponuke nechýba ani pôvodná mobilná klasika, teraz už aj VR klasika, Fruit Ninja, ktorá je niečo medzi zábavkou a fitness hrou, keďže sekanie ovocia vo vzduchu nie je nič jednoduché.  Zacvičíte si.

 

 

Audiotrip

Beat Saber síce v predplatnom nie je, ale to nevadí keďže ho pozná každý. Sú tu však iné podobné hry, ktoré môžete vyskúšať, napríklad audiotrip, ktorý tiež kombinuje hudbu a pohyb. Len tu nesekáte veci, ale ich chytáte do rytmu, zatiaľ čo sa plavíte priestorom.

 

 

Powerbeats VR

Ešte viac na fitness je zamerané Powerbeats VR, kde hra ponúkne rozmanité úlohy a cviky, sa budete do hudby uhýbať, drepovať, alebo boxovať. Obohatia to aj rozmanité prostredia. 

 

 

Hard Bullet

Ak však nebudete chcieť cvičiť, ale len si schuti zastrieľať, Hard Bullet bude veľmi dobrá voľba. Ponúkne zážitok v štýle hong kongských filmov, s množstvom zbraní, krvi, slow motion efektom ale aj deštrukciou a fyzikou. 

 

 

Ultimate Fishing Simulator

Pre rybárov je v ponuke Ultimate Fishing simulátor, ktorý sa bude snažiť sprostredkovať realitický zážitok z rybárčenia aj doma na gauči. Ponúkne kvalitnú grafiku a množstvo možností a lokalít lovenia, vrátane zimy.

 

 

LA Noire: VR Case files

LA Noire je jedna z veľkých hier, ktorá  svojho času dostala VR režim a autori tu ponúkli priam detektívny zážitok. Dostanete sa do roku 1947 do Los Angeles, kde budete s detektívom riešiť 7 prípradov špeciálne pripravených pre VR.

 

 

Crisis VRigade 2

Čistokrvnú akciu ponúkne aj Crisis VRigade, ktoré je teraz v druhej časti ešte lepšie a ešte intenzívnejšie. Zavedie vás do postavy SWAT policajta, ktorý sa vydáva na ďalšiu akciu. 

 

 

Apex Construct

Apex je hra, ktorá sa dostala do povedomia po vydaní Apex Legends, ale nemá s hrou žiadne prepojenie. Apex  je futuristická akcia, v ktorej sa so svojim lukom v budúcnosti vydávate do boja proti robotom. Ste posledným živým človekom a musíte to zvládnuť. Hra ponúkne ako akciu, tak puzzle prvky.

 

 

Myst

Adventúrová puzzle klasika je teraz v remaku hrateľná aj vo VR a určite ju netreba vynechať. Ponúka rozsiahly ostrov, peknú grafiku, staré tajomstvo a množstvo puzzle úloh, ktorými bude potrebné prejsť.

 

 

Pixel Ripped 1995

Ak chcete netradičnú adventúrovú akciu, určite nevynechajte Pixel Ripped 1995, tá vás zavedie do nostalgie roku 1995, kde sa pre navrátenie vyváženia dimenzii osloví videoherný hrdina Dot najlepšieho hráča 9-ročného Davida. Bude ho viesť sériou náročných úloh zo 16-bitovej a 32-bitovej éry hier, popritom ako bude musieť riešiť aj nástrahy reálneho sveta, ako napríklad svoju matku. 

 

 

Layers of Fear VR 

Poľské Bloober štúdio  prekonvertovalo svoju hororovku Layers of Fear aj do VR a umožní tak hráčom zažiť skutočný horor vo virtuálnej realite. Čakajte podivné sídlo, zvláštne miestnosti, a maľby šialeného maliara.

 

Nakoniec, ak vás VR hry zaujali a nemáte VR headset, ich ponuka sa stále zlepšuje a ak nie ste obmedzovaný financiami pozrite sa po HTC Vive Pro 2, alebo aj po lacnejšom HTC Vive Cosmos Elite.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk