Frogwares oznamujú nový viktoriánsky hororový projekt

Viac z novej hry by sme mali vidieť v lete

pridal matus_ace 20.5.2022 o 12:32 pod hry
Frogwares oznamujú nový viktoriánsky hororový projekt

HRY > NOVINKY >

Ukrajinské štúdio Frogwares je tiež poznačené vojnou, ale jeho výhoda je v tom, že časť tímu sídli aj inde, napríklad v Írsku. Tím však, pochopiteľne, nedokáže pracovať naplno, čo sa odrazilo napríklad aj na zrušení Xbox One verzie Sherlock Holmes: Chapter One. Rovnako museli pozastaviť práce na veľkom pripravovanom open world projekte. Aby však nemuseli štúdio úplne zavrieť, pustili sa do iného a menšieho projektu, na ktorom pracujú všetci zostávajúci vývojári.

Bližšie sa nám hra ukáže v lete, ale zatiaľ ju spoznávame aspoň pod kódovým označením Project Palianytsia. Bude to naozaj menšia hra, ale vrátia sa v nej k hororu, pričom nás zavedú do viktoriánskeho zasadenia. Tam na nás čakajú rôzne záhady, ktoré budeme musieť vyriešiť.

Sergej Oganesjan zo štúdia k tomu povedal:

"Hru teraz odhaľujeme týmto spôsobom, aby sme jednoducho ukázali ľuďom, že ďalej fungujeme, a tiež ako jasný prostredník pre tých, ktorí si mysleli, že by sa mohli len tak dovaliť do našej krajiny v nádeji, že narušia a zničia naše životy.

Aj keď to bolo stále náročné, všetko, čo sme vydali počas vojny, boli už existujúce projekty, ktoré bolo potrebné dokončiť. Teraz robíme niečo takmer úplne od nuly, čo je za týchto okolností oveľa ťažšie, takže sme museli premýšľať o tom, čo je pre nás realistické. Myšlienka dostala zelenú práve z tohto dôvodu, pretože je to niečo, čo náš súčasný tím a nastavenie dokáže dokončiť v porovnaní s prípravou na iný titul v otvorenom svete, ktorý sme robili pred vojnou.

Názov Palianytsia je pre Ukrajinu symbolický, pretože je považovaný za súčasť našej národnej kuchyne. Ale je to aj ekvivalent fonetického Dark Souls pre Rusov, ktorí ho často nevedia správne vysloviť, keď sa snažia vydávať za Ukrajinca. A tak sa teraz často používa v teréne ako test na rýchle zistenie možnej príslušnosti neznámych vojakov.





Frogwares oznamujú nový viktoriánsky hororový projekt  Frogwares oznamujú nový viktoriánsky hororový projekt  Frogwares oznamujú nový viktoriánsky hororový projekt
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk