WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá

pridal blade 9.2.2006 o 18:17 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pravdepodobne žiadnemu z predplatitelov úspešnej onlineovky World of Warcraft neunikol v súčasnosti prebiehajúci lunárny festival, oslavujúci oslobodenie Azerothu zo spárov toho najhoršieho zla. Možnosť navštíviť ostatné metropoly (napr. Thunder Bluff), bonusové questy a predmety (napr. zábavná pyrotechnika, unikátne recepty a pod.) a dokonca aj špeciálny raid proti Omenovi, to všetko prispieva k tomu, aby sa hráči vo svete WoW zdržali čo najdlhšie. Sám som mal možnosť okúsiť plody tejto udalosti a neostáva mi nič iné len konštatovať, že v útrobách Blizzardu pracuje nejeden dizajnérsky génius. Veď, čo môžem povedať pri pohľade na zmenu herného sveta, vďaka ktorej behom niekoľkých dní vyrástol na kedysi zalesnenej ploche pravý nefalšovaný elfský jarmok, s množstvom stánkov a atrakcií, poskytujúci hráčom ďalšie možnosti zveľadenia ich charakterov.

Okrem vyššie spomínaných elementov ale lunárny festival priniesol aj niekoľko nových informácií o pripravovanom datadisku Bruning Crusade, konkrétne o najťažšej instancii v hre s názvom Karazhan. Tak si ju teraz priblížme. Medivh, posledný z Guardianov a najmocnejší mág svojej éry, sa rozhodol usadiť v tajomných a značne deprimujúcich krajoch Deadwind Passu. Avšak zaslepený svojou slávou, nechal svoju myseľ nedobrovoľne ovládnuť Sargerasom, ktorý prostredníctvom neho otvoril Temný portál, umožňujúc tak orkom zaútočiť na mierumilovných obyvateľov Azerothu. Medivh, uvedomujúci si svoj prehrešok, ohradil svoju komnatu a útroby veže zmesou nevídaných entít, ktoré sú aj po jeho smrti zdrojom všakovakých príbehov a mýtov.

Autori sa rozhodne s príbehom tejto instancie pohrali a preto niet divu, že bude určená iba tým najskúsenejším grupám, pozostávajúcich výhradne z postáv na úrovni 70. Množstvo obtiažnych bossov a hromada unikátnych monštier preveria zohranosť vášho tímu do tých najkrajnejších medzí a nedaj bože, aby kňazi namiesto liečenia útočili (častý problém začínajúcich tímov). Tak či onak, vďaka tejto instancii sa množstvo hráčov opäť vráti k svojim postavám na lvl 60, pretože okrem nových skúseností ich v tamojšej veži čaká aj nejeden zaujímavý a hodnotný predmet. Ostáva nám tak už len jediné, počkať si na vydanie, ktoré sa blíži míľovými krokmi.

V galérii datadisku Burning Crusade nájdete aj niekoľko čerstvých obrázkov s tematikou prichádzajúceho sviatku zaľúbených Svätého Valentína.





WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá
WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá  WoW: Burning Crusade odkrýva svoje tajomstvá
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk