Plaion (Koch Media) preberá distribúciu produktov od Skybound v Česku a na Slovensku

Do zoznamu patria tri významnejšie hry, z ktorých prvú čaká premiéra, ďalšia pridáva nextgen platformu a napokon je tu jedna extra edícia.

pridal uni 5.8.2022 o 15:11 pod hry
Plaion (Koch Media) preberá distribúciu produktov od Skybound v Česku a na Slovensku

HRY > NOVINKY >

Od 9. augusta 2022 preberá spoločnosť Plaion, čo je čerstvo premenovaná Koch Media, exkluzívne práva na distribúciu videohier od Skybound Entertainment na území Českej republiky a Slovenska. Táto zmluva zahŕňa hry, ako Stray na PlayStation 5, Psychonauts 2 na všetky platformy, veľmi očakávaný sci-fi horor The Callisto Protocol na všetky platformy a taktiež doposiaľ neoznámené tituly.  Hry nájdete v ponuke spoločnosti Comgad.

Stray je príbeh stratenej osamotenej mačky, ktorá musí rozpliesť prastaré tajomstvo a utiecť z dávno zabudnutého sveta. Pozrite sa na svet očami túlavej mačky a interagujte s prostredím hravým spôsobom. Na svojej ceste sa mačka skamaráti s malým lietajúcim dronom, známym ako B-12. Spoločne sa pokúsia nájsť spôsob ako opustiť toto neutešené miesto. Stray vychádza na PS5 20. septembra.

Psychonauts 2:Motherlobe Edition  kombinuje podivné  misie a tajomné sprisahania v platformovej dobrodružnej hre vo filmovom štýle a s množstvom prispôsobiteľných psychických schopností. Hra prináša všetko, od nebezpečenstva, cez vzrušenie,  až po nutnú dávku smiechu na ceste k porážke vraždiaceho psychického zlosyna. Motherlobe Edícia vychádza na PS4 a Xbox One a X už 27. septembra.

The Callisto Protocol je survival horor z pohľadu tretej osoby zasadený 300 rokov v budúcnosti, kde sa hráč ujme úlohy Jacoba Lee, ktorý je vo väznici Black Iron s maximálnou ostrahou na Jupiterovom mesiaci Callisto. Keď sa väzni začnú meniť na obludné tvory, väznica sa ocitne v chaose. Aby Jacob prežil, musí sa prebojovať do bezpečia a utiecť z väznice Black Iron, pričom musí odhaliť temné a znepokojivé tajomstvá pochované pod povrchom Callisto. Pomocou jedinečnej kombinácie streľby a kontaktného boja si bude Jacob musieť prispôsobiť taktiku, aby mohol bojovať proti rýchlo sa vyvíjajúcim tvorom, zatiaľ čo bude hľadať nové zbrane, vybavenie a schopnosti, aby zdolal rastúcu hrozbu a utiekol hrôzam Jupiterovho mesiaca smrti. The Callisto Protocol vychádza 2. decembra na PS4, PS5, Xbox One a Xbox series X.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19785)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk