Unity sa spojilo s Microsoftom pre využitie Azure cloudu

Vývojári budú mať možnosť previazať Azure cloud so svojimi hrami, ako aj priamo v cloude vyvíjať hry.

pridal saver 8.8.2022 o 21:08 pod hry
Unity sa spojilo s Microsoftom pre využitie Azure cloudu

HRY > NOVINKY >

Unity si vybralo Microsoft, konkrétne jeho Azure ako svojho cloudového partnera a zlepšili tak pripojenie hier cez cloud. 

Nie, že by doteraz pripojenie na Azure cloud, alebo hociktorý cloud nefungovalo, ale Unity na ňom bude teraz vytvárať svoju natívnu cloudovú infraštruktúru. Zároveň budú Microsoft a Unity spolupracovať, aby uľahčili vytváranie a distribúciu hier na platformách Windows a Xbox.

Konkrétne Unity k tomu povedalo: 

"Vidíme veľa oblastí, v ktorých môžeme spolupracovať s Microsoft Azure, aby sme pre vás vytvorili viac cloudových možností v rámci nášho ekosystému nástrojov a služieb. Tieto možnosti využijeme na zlepšenie pracovných postupov, poskytovanie nových funkcií, zaisťovanie dodatočnej spoľahlivosti a globálnejšie možnosti prístupu a ďalšie veci.

Venujeme sa vytváraniu natívnych funkcií, ktoré odomknú naše nástroje pre viac ľudí ako kedykoľvek predtým. Napríklad aby ste mohli využívať výhody pokročilých výpočtov v cloude, úložiska a to so spoľahlivosťou, ktorú cloud ponúka. Veríme, že toto cloudové umožnenie uľahčí tvorcom z celého sveta bezproblémovú spoluprácu. Umožní to aj skúsenosti, ktoré by neboli možné, ak by sa obmedzili len na miestne zdroje buď na počítači tvorcu alebo na platforme používateľa. V Unity už existuje veľa cloudových nástrojov a služieb. Od Unity Game Services, Parsec, DevOps, Wētā Digital, Digital Twins a ďalších. Mnohé z našich nástrojov sa už vo veľkej miere využívajú aj v cloudových pracovných tokoch – od PIXYZ po Unity Headless Rendering. Vďaka tomuto partnerstvu sa ešte viac našich nástrojov presunie do cloudu, čo umožní celosvetovým tímom všetkých úrovní."

Microsoft dodáva: 

"Partnerstvo medzi spoločnosťami Microsoft a Unity tiež umožní tvorcom hier Made with Unity ľahšie osloviť svojich hráčov v zariadeniach so systémom Windows a Xbox a odomknúť nové možnosti úspechu. Vďaka technickým vylepšeným vývojárskym nástrojom, využitiu najnovších inovácií platformy od kremíka po cloud a zjednodušeniu publikačných skúseností budú môcť tvorcovia Unity realizovať svoje sny tým, že svoje hry prinesú väčšiemu počtu hráčov na celom svete.

Keďže 3D interaktívne zážitky sa naďalej vyvíjajú v hernom aj nehernom svete, Microsoft a Unity umožňujú vlne nových tvorcov definovať digitálne svety budúcnosti. Práve ich talent, kreativita a empatia nielenže pretvoria svet, ale zmenia ho k lepšiemu."





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19528)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk