Athletics Mania prináša novú verziu mobilnej slovenskej hry

Populárny športový titul má po dvoch rokoch svojej existencie milióny fanúšikov, ktorým PowerPlay Studio prináša zaujímavú aktualizáciu.

pridal PR 17.8.2022 o 8:39 pod hry
Athletics Mania prináša novú verziu mobilnej slovenskej hry

HRY > NOVINKY >

Každých 16 dní obehnú planétu, spoločne doskáču z Londýna až do Melbourne len za 20. Slovenská mobilná hra Athletics Mania je fenoménom pre milióny fanúšikov atletiky.

Každý profesionálny atlét vie, že pri behu na 400 metrov by jeho tréningová dávka za týždeň nemala presiahnuť približne 15 kilometrov. Spôsob a verzie tréningu sa menia podľa toho, či chce zlepšiť rýchlosť pri štarte, výdrž pri vysokom tempe, či silu zrýchlenie pri konci trate. Existuje ale výnimka, kedy tieto pravidlá neplatia.

Je ňou online športová hra Athletics Mania, ktorá prekonáva všetky doteraz známe rekordy. Každý deň v nej hráči nabehajú neuveriteľných viac ako 2500 kilometrov. Každých 16 dní teda dokážu obehnúť zemeguľu. A to nie je všetko. Rekordné čísla dokážu hráči vytvoriť aj v iných atletických disciplínach. Denne hodia až 3 miliónkrát oštepom. A skok do diaľky? Žiadny problém. Za 20 dní odskáču vzdialenosť z Londýna do Merlbourne. A do výšky aj 130 km vysoko.

To všetko ponúka populárna športová hra, ktorá po 2 rokoch od svojho vydania zaknihovala 8,5 milióna registrácií. Aj preto jej vydavateľ PowerPlay Studio pripravil druhú verziu, ktorá ponúka celú novú sériu vylepšení.

„Každý deň pribúda na rôznych platformách približne 1000 nových hier denne. Sme preto vďační za tie milióny registrácií na Athletics Maniu a cítime ako povinnosť voči našim hráčom hru aj 2 roky po jej štarte neustále vylepšovať“ povedal k Athletics Mania v2 MUDr.Ivan Krechňák, CEO PowerPlay Studio.

Čo všetko prinieslo vylepšenie a prechod k druhej verzií Athletics Manie?

Ako prvé pribudlo do hry viac ako 250 nových ocenení (achievementov). Hráči dostali tiež možnosť prepínať sa do módu nočnej mapy pre príjemnejší herný zážitok v noci a v tmavom prostredí.

Následne vstúpila do hry naša najväčšia novinka - Legendy. Ide o nový herný prvok, určený najmä pre skutočných fanúšikov atletiky a Athletics Manie. Tento prvok ponúka hráčom reálnych 20 športových osobností, medzi ktorými nechýbajú ani majstri sveta, rekordéri či olympijský víťazi v atletických disciplínach. Všetci títo profesionálni športovci neváhali a spojili svoju tvár s nevšednou hrou. Hráčom prinášajú časovo ohraničené úlohy, za ktoré krok za krokom môžu sami jednotlivých atlétov získať do zbierky.

No kto by nechcel mať doma aspoň jednu športovú legendu. V Athletics Manii môžete takto získať svetové špičky, akými sú napríklad Slovákom dôverne známy Matej Tóth či Ján Volko, alebo legendárny český desaťbojár Roman Šebrle. A neostávame iba v našom regióne. Zahrať si môžete aj s olympijským víťazom v skoku do výšky Švédom Stefanom Holmom, austrálskym guliarom Tomasom Walshom, držiteľom 2 olympijských medailí a majstrom sveta z roku 2017, či ženskou legendou v hode kladivom, ktorou nie je nik iný ako štvornásobná majsterka sveta, trojnásobná olympijská víťazka a držiteľka svetového rekordu Anita Wlodarczyk z Poľska.

„Každá hra umožňuje byť v niečom dobrý. Vyniknúť, mať úspech. Tá naša to robí vo svete športovej atletiky. A vedia o tom všetci, ktorí sa tomuto športu venujú. Necítime sa byť len programátormi, cítime sa byť súčasťou celého tohto športového sveta“ vraví MUDr. Ivan Krechňák, CEO PowerPlay Studio.

Athletics Mania je zadarmo na stiahnutie na domovskej stránke hry, na App Store a Google Play.





Páči sa mi!






Athletics Mania prináša novú verziu mobilnej slovenskej hry
Mobil
PC
Android
iOS
Emulácia

Vývoj: POWERPLAY MANAGER, s.r.o.
Štýl: Šport
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19651)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk