Aká je budúcnosť chladenia podľa be quiet!

Viacero hardvérových firiem na kolínskom Gamescome prezentovalo svoje novinky a medzi nimi nechýbal nemecký výrobca chladenia be quiet!, ktorý svoj stánok poňal trochu inak.

pridal matus_ace 11.9.2022 o 15:45 pod hry
Aká je budúcnosť chladenia podľa be quiet!

HRY > NOVINKY >

Viacero hardvérových firiem na kolínskom Gamescome prezentovalo svoje novinky a medzi nimi nechýbal nemecký výrobca chladenia be quiet!, ktorý svoj stánok poňal trochu inak. Nebol totiž len o chladičoch, ale hlavne o zábave pre ľudí, ktorí sa ho rozhodli navštíviť. Prečo sa takto rozhodli? To nám prezradil Marvin Jindra z marketingového oddelenia značky, ktorý nám tiež naznačil, čo môžeme od tejto značky čakať v budúcnosti.

Aké novinky prezentujete na Gamescome?

Tento rok oslavujeme 20 rokov značky be quiet! a máme nový produktový rad s RGB podsvietením, ktorý prezentujeme na našom Gamescom stánku. Konkrétne sú to skrinka Pure Base 500 FX so štyrmi RGB chladičmi, taktiež máme AiO chladiaci systém Pure Loop 2 FX dostupný v 240mm, 280mm a 360mm veľkostiach a posledným novým produktom je chladič Pure Rock 2 FX.

Snažíme sa to prezentovať trochu inak, viac zamerané na ľudí. Chceme, aby si ľudia, ktorí za nami prišli do Kolína, užili čas, ktorý tu strávia s nami a našimi produktmi. Aj preto spolupracujeme s naším esport tímom Bluejays. Sú v prvej 30 na svete v CSku, čo je podľa mňa dosť pôsobivé. Môžete si proti nim zahrať v Beat The Pro výzve v hrách Counter Strike, Rainbow Six Siege a Smash Bros. na Nintende.

Máme tu tiež elitného DJ-a, ktorý hrá svoje sety 3x do dňa, aby zabavil davy a našu komunitu. Taktiež tu máme výtvarníka, ktorý každý deň maľuje PC skrinky a tie môžu návštevníci vyhrať v tombole, ktorú robíme špeciálne pre Gamescom a aj online. Môže sa tak zapojiť každý, aj keď nie je priamo v Kolíne, čo bolo pre nás veľmi dôležité.

Aká je budúcnosť chladenia podľa be quiet!

Hovoril si o novinkách, ktoré tu predstavujete. Akú sú aktuálne trendy vo vylepšeniach chladenia? Je to len o RGB?

Vydali sme rad Silent Wings 4, s ktorým sa nám podarilo priniesť ventilátor, ktorý je tichší ako konkurencia, ale stále dosahuje 3000RPM. To je veľmi pôsobivé a je to niečo, na čo sa sústredíme a tieto ventilátory použijeme v budúcnosti v ďalších chladiacich produktoch.

Ako osobne vnímaš budúcnosť chladenia PC?

Myslím si, že tu vždy budú nejaké menšie chladiče a to kvôli rozpočtu, kde sa používajú v obrovskom množstve zostáv. Pre nás ale zostávajú v centre stavitelia PC zostáv a najmä RGB nám v ponuke doteraz chýbalo, preto sme chceli priniesť AiO systém s RGB. Aj to je podľa nás budúcnosť a my ju máme pokrytú. Idete do RGB alebo idete do výkonu. RGB ponúkame v rámci našich FX modelov a výkon zase v Silent Wings, ktoré snáď budú čoskoro dostupné v našich vzdušných aj vodných chladičoch.

Takéto produkty sú ale mierené skôr na entuziastov a hardcore hráčov. Snažíte sa nejako osloviť aj mainstream publikum?

Snažíme sa osloviť celý herný sektor. Snažíme sa byť na očiach, zúčastňujeme sa eventov ako Gamescom a ukazujeme, že sme be quiet!, že be quiet! je pre hráčov. A to je vec, v ktorej chceme pokračovať aj v nadchádzajúcich mesiacoch a ďalšom roku. Nielen veľké akcie, ale budeme aj na menších LAN párty, aby sme hráčom ukázali naše produkty. To je rozhodne niečo, čo chceme robiť, lebo be quiet! je tu pre vás a pre gaming.

Aká je budúcnosť chladenia podľa be quiet!

Aké produkty pripravujete v blízkej budúcnosti?

Rozhodne pripravujeme nový Dark Base rad. Teraz máme Dark Base 700 a Dark Base 900, ktoré čoskoro budú potrebovať upgrade a tieto produkty vyjdú začiatkom budúceho roka. Sú pre nás dôležité a komunita oceňuje vysokú kvalitu Dark Base radu, preto sme sa ho rozhodli posunúť o krok vpred a vylepšiť.

Ďakujem za rozhovor.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk