Aký je Cyberpunk 2077 Edgerunners anime seriál?

Posledný týždeň sa Cyberpunk značka znovu vrátila a to hneď v dvoch oblastiach.

pridal saver 17.9.2022 o 14:58 pod filmy
Aký je Cyberpunk 2077 Edgerunners anime seriál?

FILMY > NOVINKY >

Posledný týždeň sa Cyberpunk značka znovu vrátila a to hneď v dvoch oblastiach. Na jednej strane prišiel nový Edgerunners update, na druhej Edgerunners animovaný seriál. Oboje pomohli v popularite hry a tá teraz výrazne stúpla v počte hráčov. Minimálne na Steame a Xboxe, z ktorých máme grafy, vidieť veľké nárasty. Na Steame to išlo z 10 na cez 45 tisíc súčasných hráčov, na Xboxe z 5 tisícov na 15 tisíc.

Aký je Cyberpunk 2077 Edgerunners anime seriál?

A aký je samotný seriál? Prekvapivo kvalitný, vlastne megakvalitný. Aspoň ak sa pozrieme na rottentomatoes má 100% v recenziách a 98% od divákov. Nakoniec je to anime od skúseného štúdia. Prvá séria ponúka desať približne 22 minútových častí, ktoré divákov prevedú Night City z trochu iného pohľadu ako hra. Ostávajú však v rovnakom prostredí a vidieť tam rovnaké lokality, známe postavy, udalosti a aj témy. 

Nasledujú spojlery

Osobne som ešte nevidel všetky časti, ale je to zaujímavá prechádzka mestom zo "street kid" pohľadu, kde sledujeme postavu chudobného chlapca študujúceho v Arasaka akadémii, teda v bohatej štvrti medzi bohatými deťmi. Chodí do školy bez ochranky, je opovrhovaný. Doteraz to ako tak prežíval, ale keď sa s matkou dostanú do prestrelky, jeho život sa mení. Matka je zranená, odvezená do nemocnice a on ostáva sám. Už tam vidíme, ako funguje Trauma Team, ktorý rieši len korpov a jeho matku nechajú tak. Zároveň, keďže má matka dlhy, nemôže sa dostať do bytu a ulica sa stáva jeho novým domovom. 

Aký je Cyberpunk 2077 Edgerunners anime seriál?

Má však priateľov a to hlavne jedného ripperdoca orientujúceho sa na Braindance. Práve pri ňom spraví osudové rozhodnutie. Nechá si implantovať vojenský kyberware, ktorý našiel vo veciach svojej matky (obchodovala s nimi) a jeho cesta začína. Dostáva na jednej strane bojové schopnosti, na druhej sa namočil do niečoho väčšieho.

Čo sa týka vizuálu, je to dosť statický anime štýl, osobne by som bol radšej, keby bol CGI, ale anime má svojich fanúšikov v cieľovke. Znamená to kreslený štýl, dosť fixnuté obrazy počas rozhovorov alebo aj akčnejších scén, ale artovo je to veľmi dobre zvládnuté.

Aký je Cyberpunk 2077 Edgerunners anime seriál?

Celkovo je seriál veľmi dobrým doplnkom do Cyberpunk značky a pekne približuje prostredie a sociálny systém tejto korporátmi ovládanej budúcnosti. Anime štýl nebude pre každého, ale fanúšikov značky môže napriek tomu zaujať





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk