Aký je 1899 seriál?

Tajomný.

pridal saver 19.11.2022 o 15:13 pod filmy
Aký je 1899 seriál?

FILMY > NOVINKY >

Tvorcovia Dark seriálu práve na Netflixe odpremiérovali svoj nový seriál 1899. Ten znovu ponúkne záhadný príbeh, teraz aj s nádychom hororu. Zároveň s veľmi dobrou atmosférou, keďže je to celé umiestnené do roku 1899. 

Presnejšie sa dostaneme na loď, ktorá sa plaví do Ameriky. A samozrejme nie všetko pôjde podľa plánu, keďže nájdu loď, ktorá sa plavila pred nimi a stratila sa. Nie všetci sú spokojní s rozhodnutiami kapitána ísť na ňu. Je temná, bez posádky. Následne už začína príbeh plný tajomstiev, zvláštnych vecí, obratov v príbehu a prekvapení a mindfuck scén. 

Aký je 1899 seriál?

Nie je to nejaký štandardný príbeh o stratenej lodi. Skôr čakajte štýl Lost, ale príbeh ide rovno k veci, s minimom flashbackov. Nemôžem povedať ani to, o čom to presne je, keďže toto je seriál veľmi citlivý na spojlery. Ak ho chcete vidieť, odporúčam pozrieť čo najskôr, lebo vám to niekto môže prezradiť a pozeranie už nebude taký zážitok. 

Koniec síce bude zvláštny, ale už približne od polovice budete tušiť, čo sa deje, nakoniec seriál sa to nesnaží ani skrývať, skôr sa zamerali na gradovanie. Možno sa to po pozretí oplatí následne pozrieť znovu a hľadať súvislosti. V každom prípade, ak sa vám páči tento štýl mysterióznych seriálov, nebudete sklamaní.   

Rátajte s tým, že prvá séria má 8 častí a každá má približne hodinu.

 

Teraz už len čakať, či dostane aj druhú sezónu a ako budú autori pokračovať. Niektoré seriály naťahovanie zabilo, špeciálne Lost. Tu by eventuálne stačila aj jedna séria, aj keď nevysvetlila všetko. Pri ďalšej sa budú musieť autori snažiť, aby udržali tajomný nádych alebo priniesli ďalšie prvky. Keďže ide o tvorcov Dark, zrejme sa nemusíme báť a majú to dopredu premyslené.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19942)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk