Dead Island 2 predstavil sériu postáv

Nový Dead Island sa začal predstavovať a začal s postavami.

pridal saver 18.1.2023 o 11:58 pod hry
Dead Island 2 predstavil sériu postáv

HRY > NOVINKY >

Nový Dead Island sa začal predstavovať a začal s postavami. Dostanete sa totiž do zombíkmi posiateho Los Angeles, kde sa niekoľko ľudí stále snaží prežiť a bojovať. Keďže ide o LA, budú tu rôzne osobnosti od hviezd strieborného plátna až po rock'n'rollové legendy.

Dead Island 2 obsahuje šesť hrateľných zabijakov. Tu je niečo o štyroch z nich.

The Slayers

Jacob

Chlapec z Brixtonu a bývalý bankár zdvihol kotvy a presťahoval sa do LA, aby sa po smrti svojej milovanej mamy vydal na kariéru hollywoodskeho kaskadéra. Jacob je neochvejný tvárou v tvár nebezpečenstvu a prináša chladný a sústredený prístup do každej situácie, bez ohľadu na to, aká je drsná. Ako obdivovateľa klasiky ho často budete počuť citovať Shakespeara popri tom, ako sa prediera hordou zombíkov. 

Amy

Amy, rodáčka z LA a bývalá paralympionička, teraz súťaží na najvyššej úrovni v disciplíne zabíjania zombíkov. Roky zdokonaľovania duševných a fyzických schopností jej zanechali bleskové reflexy, železné sústredenie a odhodlanie víťaza. Zručná a sebavedomá pani svojho vlastného osudu prijala situáciu v HELL-A a dokonca sa jej darí vniesť do konania trochu pozitivity, keď sa postaví proti nemŕtvym po celom meste.

Dani

Dcéra grófstva Cork Dani pôvodne chcela žiť a pracovať v Bostone, ale následne sa rozhodla presťahovať do oveľa teplejšieho Los Angeles. Možno úplne nezapadá medzi influencerov a popové hviezdy žijúce v LA, ale odkedy pristála v meste, stala sa stálicou miestnej punkovej a alternatívnej scény a zistila, že pripojiť sa k tímu roller derby bol dokonalý spôsob, ako vypustiť svoju zadržiavanú agresiu. Zombíci ani nebudú vedieť, čo ich zabilo!

Ryan

Tento rodák z Fresna dosiahol v LA úspech ako sexi-hasič a exotický tanečník. Keď nerobí rozlúčky so slobodou tým, že roztancuje svoje prsia, venuje sa svojej rodine. Obzvlášť blízky vzťah má so svojím malým bratom, ktorého vychovával dlhé roky po tom, čo ich rodičia zomreli. Teraz, keď sa z mesta stalo peklo, jeho cieľom je vrátiť sa domov, aby sa uistil, že jeho brat je v bezpečí. Jeho celoživotný pesimizmus bol konečne opodstatnený, a tak sa mu darí brať to všetko s nadhľadom a zmyslom pre humor.

Ďalší obyvatelia HELL-A

A kým budete na turné v HELL-A, dávajte si pozor! V meste boli spozorované certifikované celebrity. Bývalý vedúci predstaviteľ Hollywoodu Curtis Sinclair údajne stále býva vo svojom sídle v Beverly Hills. Zjavne má po ruke dostatok cigár na to, aby vydržali dve apokalypsy. Boli sme informovaní, že vlogerka a internetová vtipkárka Amanda Styles začala dokumentovať súčasnú situáciu v HELL-A a hľadá dobrovoľníkov – živých aj mŕtvych – aby hrali v jej videách. Jimmy Montana, hviezda dlhotrvajúcej policajnej procedurálnej drámy „The Badge“ a notoricky známa diva na hollywoodskej úrovni, sa údajne skrýva v hoteli so skupinou preživších niekde v meste. A nakoniec, bývalý hlavný spevák ikonickej rockovej skupiny „Gods n Whisky“ Rikky Rex práve dospáva opicu s Roxane po tom, ako usporiadali niekoľko evakuačných party.

Hra príde 28. apríla 2023.





Dead Island 2 predstavil sériu postáv  Dead Island 2 predstavil sériu postáv  Dead Island 2 predstavil sériu postáv
Páči sa mi!






Dead Island 2 predstavil sériu postáv
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Deep Silver / Dambuster studios
Štýl: Akcia / Adventúra
Dátum vydania: 21. apríl 2023
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19528)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk