Nintendo: Switch má pred sebou ešte niekoľko rokov života

Spolu s tým, ako sa objavujú informácie o Switchi 2, Nintendo sa ich snaží utlmovať tým, že Switch má pred sebou ešte dlhý život.

pridal saver 14.3.2023 o 8:51 pod hry
Nintendo: Switch má pred sebou ešte niekoľko rokov života

HRY > NOVINKY >

Prezident amerického Nintenda Doug Bowser sa snaží utlmovať reči o prichádzajúcom nasledovníkovi Nintendo Switch a v interview povedal, že konzola má pred sebou ešte niekoľko rokov života. Snaží sa tým znížiť potenciálny prepad predajov, keďže noví zákazníci si už radšej počkajú na novú verziu konzoly. 

Presnejšie povedal:

"Keď vstupujeme do siedmeho roku pre Nintendo Switch, predaje sú stále silné. Myslím si, že nás stále čaká veľmi, veľmi silný lineup. Ako nedávno povedal pán Furukawa, s platformou vstupujeme na neprebádané územie. Je vzrušujúce vidieť, že dopyt stále existuje. Takže nie je čo oznámiť na žiadnej budúcej konzole alebo zariadení, ale stále sa cítime veľmi optimisticky ohľadom Nintendo Switch.

Mal by som si dávať pozor na to, čo by som osobne chcel vidieť v novom Switchi. Môžem sa však podeliť o to, že jedným z dôvodov, prečo aj v siedmom roku cítime veľkú istotu, že Switch môže mať v najbližších rokoch silné predaje je to, že je to stále skutočne jedinečné zariadenie, ktoré môžete hrať na rôznych spôsobmi, doma, na cestách."

Na druhej strane to, že má Switch ešte niekoľko rokov života, neznamená, že Switch 2 alebo nejaká jeho vylepšená verzia nie je v príprave a nevyjde už čoskoro. Totiž napriek tomu, že vedenie hovorí, že Switch predaje sú silné, sú zároveň aj stále menšie a vrchol už mala konzola za sebou a Nintendo už musí situáciu riešiť. 

Je možné, že nová konzola sa pripravuje už na tento rok, naznačujú to ako leaky z Ázie, tak aj prázdny line-up Nintenda od jesene. Či však skutočne niečo príde, ešte len uvidíme.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18382)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk