Čo vlastne ponúkne hra Avatar Frontiers of Pandora?

Prvá veľká Avatar hra sa blíži.

pridal saver 17.6.2023 o 21:27 pod hry
Čo vlastne ponúkne hra Avatar Frontiers of Pandora?

HRY > NOVINKY >

Ubisoft sa tento týždeň priblížil k svojmu dlho očakávanému titulu Avatar: Frontiers of Pandora (možno škoda, že jeho predstavenie hneď prekrylo hru Star Wars Outlaws). Hra bola dlhý čas oznámená, ale až teraz sme dostali prvé ukážky hrateľnosti a niekoľko detailov, hoci, prekvapivo, ich bolo veľmi málo vzhľadom na to, že hra vyjde už na jeseň.

Samotná hra bude novým otvoreným svetom od Ubisoftu, umiestneným na planétu Pandora, ktorý bude aj pre divákov filmov úplne nová oblasť. Nebude tu žiadne prepojenie s filmami, ani žiadne postavy z filmov. Jediným spoločným bodom bude skutočnosť, že na Pandoru útočia ľudia a hráči, v roli Navi, sa im budú brániť. Vieme, že sa dej hry odohráva počas filmu "Way of the Water" a teda počas jedného z neskorších útokov ľudí na túto planétu.

Hráči budú ovládať postavu Navi, ale nie bežného Navi. Bude zo skupiny pred rokmi unesenej ľuďmi a cvičenymi v boji, aby mohli neskôr bojovať proti svojim vlastným druhom. Tieto plány boli však prerušené útokom na centrum a postava hráča bola umiestnení do kryospánku. Zobudí sa až o 15 rokov neskôr, do úplne nového sveta a vydajú sa bojovať proti ľuďom a pomáhať miestnym kmeňom. Na začiatku budú považovaní za outsiderov, ale postupne si získajú dôveru obyvateľov.

Hrateľnosť bude niečo nové, ktorá sa nedá priamo porovnať ani s Far Cry, ani s Assassin's Creed, ale bude mať svoj vlastný štýl a hĺbku. Hráči budú bojovať proti ľuďom, vytvárať vzťahy s prostredím a pomáhať miestnym obyvateľom. Budú objavovať svet pešo, jazdiť na miestnych koňoch a lietať na lietajúcich tvoroch. Ako Navi budú mať k dispozícii rôzne zbrane, ako luky, palice a aj štandardné zbrane zo Zeme.  Chýbať nebude ani crafting na ich vylepšovanie.

Hra bude mať hlboký systém zručností, ktoré hráči budú môcť vylepšovať a získať nové schopnosti v rôznych oblastiach, ako je ovládanie zvierat, pohyb po svete a zlepšenie bojových schopností.

Prostredie v hre je nazývané Western Frontier a bude zahŕňať rôzne oblasti, ako sú moria, džungle a plániny. V týchto oblastiach budú žiť rôzne kmene Navi, ktorých dôveru si musia získať aby ich naučili ďalšie špeciálne zručnosti. Vývojári hovoria, že hráči budú môcť skúmať živý a dynamický svet a vraj to bude miesto plné života.

Zatiaľ Ubisoft prezentoval hlavne možnosti otvoreného sveta, ale bližšie neukázal príbehové misie a ich možnosti. Však uviedol, že hra bude obsahovať aj kooperačný režim pre dvoch hráčov.

Titul vyvíja štúdio Massive, ktoré stojí za hrami Division a využíva rovnaký herný engine - Snowdrop. Možno je už teraz vidieť starnutie tohto enginu, respektíve dlhý vývoj hry (na niektorých textúrach a detailov objektov), avšak prezentácie hry sú z PS5 a uvidíme, ako sa hra ukáže na PC s plnými nastaveniami.

Hra bude vydaná 7. decembra a do tej doby pravdepodobne uvidíme ešte niekoľko bližších prezentácií.





Čo vlastne ponúkne hra Avatar Frontiers of Pandora?  Čo vlastne ponúkne hra Avatar Frontiers of Pandora?  Čo vlastne ponúkne hra Avatar Frontiers of Pandora?
Čo vlastne ponúkne hra Avatar Frontiers of Pandora?
Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20133)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk