Logitech prichádza s novou generáciou herných G PRO periférií

Už predtým vydaný headset je doplnený novou ultraľahkou a presnou myšou a tiež novou TKL klávesnicou.

pridal matus_ace 11.9.2023 o 13:02 pod hry
Logitech prichádza s novou generáciou herných G PRO periférií

HRY > NOVINKY >

V uplynulých troch rokoch spolupracovala skupina Logitech G so stovkami najskúsenejších profesionálnych e-športovcov na vytvorení novej generácie vybavenia radu PRO. Tieto nové produkty v kombinácii s hráčskym headsetom Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED, ktorý bol uvedený na trh na začiatku tohto roka, dopĺňajú rad PRO, ktorý ponúka najvyššiu úroveň výkonu zo všetkých obdobných produktov na hranie počítačových hier.

Rad PRO je výsledkom našej nepretržitej snahy pomáhať e-športovcom a súťaživým hráčom hrať na vrchole svojho potenciálu a dosiahnuť víťazstvá. Dlhoročná spolupráca vyústila do vývoja nového atraktívneho portfólia radu PRO, ktoré predstavuje čistokrvnú a nekompromisnú kolekciu produktov navrhnutú pre maximálny výkon a naplnenie potrieb elitných e-športových profesionálov a najťaživejších hráčov,“ povedal Brent Barry, vedúci oddelenia e-športov a radu PRO v skupine Logitech G. „Tieto produkty sú dôkazom nášho odhodlania posúvať hranice výkonu, rýchlosti a spoľahlivosti. Vznik nového radu PRO bol možný iba vďaka nášmu mnohoročnému procesu spolupráce s profesionálnymi e-športovcami pri navrhovaní, vývoji a testovaní našich produktov, aby sme zaistili ich maximálnu úroveň výkonu, kvality a špičkových inovácií.“

Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 je herná myš založená na presnosti, výkonu a spoľahlivosti. Medzi najmodernejšie prvky patria hybridné opticko-mechanické spínače LIGHTFORCE, ktoré spájajú rýchlosť a spoľahlivosť optických snímačov s presnou reakciou a hmatovou odozvou ako pri mechanických spínačoch, ktorá je medzi profesionálmi žiadaná.

Táto myš obsahuje aj úplne nový senzor HERO 2 s rýchlosťou trasovania vyše 500 palcov (12,7 m) za sekundu a rozlíšením až 32 000 DPI. Jej unikátna konštrukcia s dvojitým skenovacím poľom zvyšuje pracovný dosah a zabezpečuje plnú funkčnosť trasovania aj pri nadvihnutí alebo naklonení myši. Na základe spätnej väzby od profesionálnych hráčov si nová myš PRO X SUPERLIGHT 2 zachováva osvedčený tvar a geometriu predchádzajúcej myši PRO SUPERLIGHT a taktiež celkovú hmotnosť iba 60 gramov.

Medzi ďalšie prednosti patria technológie triedy PRO, frekvencia 2 kHz, rozhranie USB-C, 95-hodinová výdrž batérie, kompatibilita s bezdrôtovou dobíjacou podložkou POWERPLAY, väčšie skenovacie pole a maximálna skenovacia frekvencia 25 kHz. Klzáky myši sú vyrobené z teflónu (PTFE) bez pridaných aditív a zabezpečujú hladký chod pre okamžitú reakciu v akejkoľvek hre. Myška je dostupná v čiernej a bielej. magentová verzia vyjde neskôr. Jej cena je 169€.

Logitech prichádza s novou generáciou herných G PRO periférií

Klávesnica Logitech G PRO X TKL bola rovnako ako hráčska myš PRO X SUPERLIGHT 2 navrhnutá v spolupráci s profesionálmi tak, aby im umožňovala hranie v turnajoch na najvyššej úrovni. Riešenie bez numerického bloku je vybavené programovateľnými klávesmi, RGB podsvietením s funkciou LIGHTSYNC, špeciálnymi klávesmi na ovládanie médií, valčekom na reguláciu hlasitosti a spoľahlivou bezdrôtovou technológiou Logitech G LIGHTSPEED. Okrem hardvérového adaptéru LIGHTSPEED sa môžu hráči pripojiť aj cez Bluetooth alebo pomocou priloženého USB-C/A káblu.

Klávesnica PRO X TKL má klávesy, ktoré sú vyrobené technológiou dvojmo vstrekovaného polybutylén-tereftalátu (PBT), aby vynikli RGB svetelné efekty LIGHTSYNC. Štandardné rozloženie klávesov podporuje kompatibilitu s klávesmi iných výrobcov a prídavné mediálne klávesy umožňujú rýchly prístup pri opakovaných herných akciách (grindingu).

Hráči si môžu vybrať medzi taktilnými spínačmi (GX Brown), lineárnymi spínačmi (GX Red) alebo klikacími spínačmi (GX Blue) a vďaka dodávanému prepravnému puzdru si môžu vziať klávesnicu všade so sebou.

Klávesnica PRO X 2 umožňuje naprogramovať funkčné F-klávesy ako herné G-klávesy a ovládať tak všetky potrebné akcie. Môžete meniť predvoľby hlasových funkcií Bluevoice alebo DPI myši, spúšťať makrá na kombináciu nákupov herných položiek, kombinovať kúzla a schopnosti alebo dokonca ovládať aj svoj herný stream pomocou výkonných zásuvných modulov, vrátane tých od spoločnosti Streamlabs. Dostupná je v rovnakých farbách ako myš a za cenu 229€.

Logitech prichádza s novou generáciou herných G PRO periférií





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20293)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk