Nové Sony A95L televízory dostali funkciu PS Remote Play

Sony postupne rozširuje PS Remote Play funkciu a ešte pred vydaním svojho streamovacieho handheldu podporu dostávajú aj Android TV zariadenia

pridal saver 13.9.2023 o 15:45 pod hardware
Nové Sony A95L televízory dostali funkciu PS Remote Play

HARDWARE > NOVINKY >

Sony postupne rozširuje PS Remote Play funkciu a ešte pred vydaním svojho streamovacieho handheldu podporu dostávajú aj Android TV zariadenia. Jedným z nich je nový Sony A95L QD-OLED TV.

Remote play do neho dostanete stiahnutím si aplikácie PS Remote Play pre Android TV. Následne sa viete pripojiť na PS5 alebo aj PS4 konzolu a hrať vzdialene. 

Sony k tomu hovorí:

Jednou z najpozoruhodnejších vlastností služby PS Remote Play je možnosť vzdialeného prístupu ku hrám s konzolou PS5® a PS4™. Pokiaľ máte kompatibilné zariadenie alebo televízor A95L pripojený k vysokorýchlostnému internetu, môžete naplno ťažiť z možností systému PlayStation a užívať si svoje obľúbené hry pre konzoly PS5 a PS4, ktoré máte nainštalované na svojej konzole – bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Otvára sa tak svet možností, ktorý hráčom poskytuje prístup k ich konzolám a umožňuje im pokračovať vo všetkých dobrodružstvách, aj keď sú mimo domova.

Funkcia PS Remote Play v kombinácii s televízormi Sony A95L umožňuje hráčom jednoducho prepínať medzi zariadeniami a pokračovať v hre presne tam, kde ju prerušili. Tým je zabezpečené ničím nerušené potešenie z hry.

Prakticky to doma môžete využiť, ak máte konzolu v inej miestnosti, ale ak aj máte konzolu niekde úplne inde a je pripojená k dostatočne rýchlemu internetu. 

Samotný Model A95L je OLED s kvalitnou QD OLED obrazovkou, o ktorej obraz sa stará XR procesor s novou technológiou XR Clear Image, ktorá zlepšuje redukciu šumu a čistotu obrazu pri scénach zachytávajúcich pohyb, obmedzuje rozmazanie a prináša scény plné akcie. Pridáva sa funkcia Acoustic Center Sync, ktorá synchronizuje zvukový systém televízora so stredovým kanálom kompatibilného soundbaru ako aj ďalšie zvukové možnosti. 

Zároveň tak ako ostatné Sony TV aj tento má priamo PS5 podporu pre Automatické mapovanie tónov HDR a Automatický režim obrazu žánrov, ktoré optimalizujú kvalitu obrazu pri hraní a streamovaní. Nechýba mu Game Menu s nastaveniami ako zapnutím VRR alebo Motion Blur Reduction. Pridáva sa aj Black Equalizer. Novinkou je možnosť upravenia Screen Size a sústrediť sa na hranie s menšou, viac sústredenou obrazovkou





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20044)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk