Corsair priniesol svoj nový modulárny stôl Platform:6

Stôl je vytvorený pre čo najväčšiu prispôsobiteľnosť.

pridal matus_ace 21.10.2023 o 22:07 pod hry
Corsair priniesol svoj nový modulárny stôl Platform:6

HRY > NOVINKY >

Corsair už priniesol svoj prémiový modulárny počítačový stôl Platform:6. V spolupráci s odborníkmi zo spoločnosti Elgato, ktorá patrí medzi najdôveryhodnejšie značky v oblasti streamovania a tvorby obsahu, vytvoril CORSAIR stôl, ktorý spĺňa široké a neustále sa meniace potreby hráčov, tvorcov a profesionálov na celom svete. Platform:6 prináša kombináciu prvotriednych materiálov, výnimočného remeselného spracovania, širokej škály prispôsobenia a kvalitných funkcií.

Tri predkonfigurované modely Platform:6 sú k dispozícii priamo v internetovom obchode CORSAIR a v celosvetovej sieti predajcov, ale CORSAIR vytvoril aj online konfigurátor s množstvom možností, aby si každý mohol vytvoriť dokonalú konfiguráciu podľa svojich potrieb. Platform:6 sa môže dodávať s pevnou alebo nastaviteľnou výškou, pričom druhá možnosť je poháňaná dvoma elektrickými motormi pomocou LED ovládača s dvoma pamäťovými predvoľbami. Povrch je k dispozícii podľa vášho výberu z robustného čierneho laminátu alebo elegantného vzhľadu gumovníkového dreva moreného na tmavý orech. Voliteľné nadstavce stola môžu zväčšiť už aj tak pôsobivú plochu stola Platform:6 o 33 % a dodávajú sa s bočnými odkladacími doskami pre ešte lepšiu organizáciu.

Udržiavať usporiadanú a estetickú pracovnú plochu môže byť v dnešnej dobe pre každého náročná úloha a Platform:6 bol vytvorená tak, aby túto výzvu splnil. Šesť stôp široká plocha ponúka priestor na pohodlné umiestnenie počítača a periférnych zariadení, zatiaľ čo zabudovaná priehradka na vedenie káblov CORSAIR RapidRoute, príslušenstvo na vedenie káblov a úložný priestor v pracovnom stole udržiavajú všetko ostatné mimo dohľadu. Dodávané pohyblivé napájacie lišty s nabíjaním cez USB typu A a typu C sú pripravené pre všetky vaše veľké aj malé zariadenia.

Modulárny koľajnicový systém na zadnej strane stola je ideálny na montáž konferenčného alebo streamovacieho vybavenia, ako sú kamery, svetlá a mikrofóny, a využíva univerzálnu štandardnú hliníkovú priečku T-Channel pre kompatibilitu so stovkami doplnkových zariadení a príslušenstva. Pretože sú dnes bežné viacmonitorové zostavy, každý Platform:6 je štandardne vybavený dvojitými ramenami na monitory, ktoré sa pripájajú k lište a umožňujú montáž až dvoch 32" monitorov (alebo jedného ultraširokého 34").

Nebude to ale lacný špás a stôl začína na cenovke €1,169.90 v základnej verzii.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20285)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk