Druhá sezóna Halo seriálu už odštartovala

Prvé dve časti druhej série sú už dostupné.

pridal saver 9.2.2024 o 8:24 pod filmy
Druhá sezóna Halo seriálu už odštartovala

FILMY > NOVINKY >

Druhá séria Halo už začala a ponúkla prvé dve časti a Microsoft k tomu priniesol aj krátke interview s producentkou. Nová séria teraz posunie príbeh a aj prístup k značke vpred.

Príbeh teraz pokračuje v ukážke situácie po prvých útokoch Covenantov na ľudstvo a po získaní časti pozície Halo prstenca. Teraz sa konflikt presúva priam do masakru, keďže nepriatelia ničia planétu za planétou a blížia sa k Reachu. Čo bol aj začiatok Halo príbehu v hrách, keďže je to aj téma Halo: Reach čo bol prequel pôvodnej hry. Prvá Halo hra sa odohráva až po objavení prstenca. Toho sa dočkáme zrejme ešte v tejto sérii, možno však až na konci. 

Microsoft k tomu spísal aj interview s Kiki Wolfkill, producentkou seriálu, a tá hovorí:

„So sezónou 2 sa dostávam do udalostí, ktoré sme videli v hrách,“ vysvetľuje Wolfkill. „Udalosti na Reach, ktoré ľudia videli v upútavkách, sú obrovským historickým míľnikom v histórii a chronológii Halo a sú tiež kritické pre príbeh. Pretože Reach označuje, kedy Covenanti skutočne prišli blízko k domovu ľudstva. Reach je posledná zastávka predtým, ako nájdu Zem.

Skutočne sme sa snažili vyzdvihnúť dôležitosť tejto udalosti a to, čo vlastne znamená. Ale tiež to, čo môžeme urobiť, je vidieť to z inej perspektívy – môžeme to vidieť priamo na zemi. Zachytíme to z pohľadu vojakov, mimo tímu Noble, na ktorý sa zameriava Halo: Reach. A tak dostanete úplne iný príbeh, ktorý z toho vzíde na základe toho, že uvidíte, čo to znamená pre mariňáka prejsť tým – čo to znamená pre pád mesta a aké je to strašné.“

Oproti hrám a knihám je príbeh seriálu už od prvej série mierne upravený. Pribudli nové postavy, nové oblasti, ktoré sa inde nespomínajú a väčšina z nich pokračuje. Hlavne je tu Makee, ktorú vychovávali Covenanti a v prvej sérii mala zásadnú úlohu. Vracia sa aj Kwan, ktorá nebola v prvej sérii práve obľúbená a zrejme v druhej tiež nebude. Nebude chýbať Hasleyová, ktorá je v problémoch po udalostiach na konci prvej série a projekt Spartanov dostal nového šéfa.

Vráti sa aj Cortana, ktorá teraz zmenila vzhľad. Spravili ju viac holografickou a teda viac na štýl hier, ale z nejakého dôvodu jej zmenili tvár. Nie je to nič nové, keďže vzhľad menila aj v každej hre, ale aj tak v jednotke bola krajšia. 

Čo sa týka vizuálnych efektov, tie sú oproti jednotke lepšie, niektoré veci budú prepracované veľmi pekne, ale znovu niektoré scény ukazujú, že nie všetko je v rámci rozpočtu, alebo času. Minimálne boje sú v prvých dvoch častiach kvalitné, len jedna tréningová sekvencia by potrebovala dotiahnuť. Ukážka z boja:

Celé to bude teraz drsnejšie vďaka novému showrunnerovi Davidov Wienerovi (Fear the Walking Dead) a Wolfkilllová k tomu hovorí:

„Vraciame sa tým k Halo 3: ODST TV reklamným koreňom. V stávke je veľa a toto je vojnový príbeh. Naozaj sme chceli, aby publikum hrozbu pocítilo, a nie len videlo.“

K tomu celému Microsoft v Amerike predplatiteľom Game Pass Ultimate dáva 30 dní Paramountu+ zadarmo.





Druhá sezóna Halo seriálu už odštartovala  Druhá sezóna Halo seriálu už odštartovala  Druhá sezóna Halo seriálu už odštartovala
Druhá sezóna Halo seriálu už odštartovala
Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20022)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk