Lucy Liu bude pirátskou kráľovnou v stealth adventúre The Pirate Queen: A Forgotten Legend

Hra vyjde už čoskoro a ponúkne príbeh založený na skutočných udalostiach.

pridal matus_ace 15.2.2024 o 17:18 pod hry
Lucy Liu bude pirátskou kráľovnou v stealth adventúre The Pirate Queen: A Forgotten Legend

HRY > NOVINKY >

Už 7. marca na PCVR a Quest headsety vyjde The Pirate Queen: A Forgotten Legend, nová naratívna adventúra, v ktorej sa budete zakrádať, riešiť hádanky, no hlavne sa z vás stane obávaná pirátka Čeng Š'. Hra vychádza zo skutočných udalosti a v hlavnej úlohe sa predstaví známa herečka Lucy Liu.

"Ako tím sme sa inšpirovali pozoruhodnou cestou Čeng Š': prekonala nepriazeň osudu, vzoprela sa rodovým normám a nakoniec sa stala jednou z najznámejších pirátok v histórii," vysvetľuje oceňovaná producentka Eloise Singer, kreatívna riaditeľka projektu a výkonná riaditeľka a zakladateľka spoločnosti Singer Studios. "Priviesť príbeh Čeng Š' k životu bolo nesmierne obohacujúce a The Pirate Queen: A Forgotten Legend je len začiatok. Hra sa zameriava na noc, keď sa Čeng Š' dostala k moci, a sme nadšení, že môžeme rozšíriť príbeh a rozpovedať jej neuveriteľný príbeh vo filme, televíznom seriáli a komikse."

Dej hry skúma útrapy noci, keď sa Čeng Š' dostala k moci, od jej skromných začiatkov až po prevzatie kormidla neslávne známej flotily Červenej vlajky. Ohromujúce vizuálne efekty, atmosférický zvukový dizajn a dôkladne preskúmané historické prostredie prenesú hráčov do srdca Juhočínskeho mora počas dynastie Čching.

"S každou úrovňou sa hráči vydávajú hlbšie do príbehu Čeng Š' a odhaľujú stupňujúce sa výzvy, ktoré prekonala, a niektoré z jej mimoriadnych triumfov. Dúfame, že hráči budú príbehom Čeng Š' uchvátení rovnako, ako sme boli my pri vytváraní tohto pohlcujúceho zážitku," opisuje producentka Siobhan McDonnell.

Táto adventúra je len začiatkom rozsiahlej The Pirate Queen série. Franšíza, ktorú vytvorili Singer Studios a ktorej výkonnými producentkami sú Lucy Liu a Eloise Singer, sa rozšíri na film a televízny seriál, ako aj na vizuálne ohromujúci komiks.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20041)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk