Gothic III horúce info o očakávanej RPG

pridal uni 3.8.2006 o 13:27 pod hry
HRY > NOVINKY >

Gothic III opäť postaví hráča do roly bezmenného hrdinu. Krajinu ohrozujú hordy orkov a palatíni, ktorí by mohli pomôcť pri odpore, sú vo väzení. To, za ktorú stranu budete bojovať, záleží len na vás a efekt vašich činov sa nemusí prejaviť hneď. Napríklad rozhodnutia, ktoré sa zdali spočiatku zlé, sa v inom svetle a po slede udalostí nakoniec ukážu správne. Ak sa postavíte na stranu orkov, najprv budete musieť preukázať svoje schopnosti v bojových arénach. Potom sa zapojíte do smrtiacej invázie.

Boje doznajú zmeny a tak sa môžete tešiť na praktickejšie konflikty s jednoduchšou manipuláciou. Pomôže vám pritom aj zameranie cieľa, keď si označíte nepriateľa a tam potom budú smerovať vaše ďalšie útoky. Nebude problém prepínať medzi viacerými cieľmi v okolí. Súčasťou budú aj efektívne kombá. Ľavé tlačítko myši je určené na mocné útoky, zatiaľ čo pravé má priradené rýchle výpady, alebo ak máte štít, obranu. Podržanie kláves, ich súbežné stláčanie a kombinovanie spôsobí rôzne druhy útokov s odlišným efektom. Nové bojové pohyby sa musíte naučiť u majstrov rozmiestnených po celej krajine, potom ich môžete používať kedykoľvek.

Vítanou pomôckou bude desať políčok na obrazovke, kam si môžete umiestniť zbrane a kúzla, aby ste k nim potom mali rýchly prístup. Azda najzaujímavejším kúzlom bude transformácia hrdinu na akúkoľvek bytosť, na ktorú narazí. Môže to byť hoci sliepka, ktorá je potom naozaj smrtiaca a určite úchvatná je podoba trola.

Po úvodných zážitkoch v pralese Myrtanna sa premiestnite do púštnej oblasti Varant, kde vás čakajú tábory, jaskyne, ruiny a jedno veľké mesto. Tam žije miestny barón Gonzales, ktorý bude za svoju pomoc vyžadovať určité služby. V hre nájdete množstvo úloh a poklebetíte si s množstvom viac či menej interesantných postáv, nahovorených tridsiatkou hercov. Súčasťou bude nelineárny dej a rôzne zakončenia. Na Gothic III sa môžeme tešiť vraj už v novembri.





Gothic III horúce info o očakávanej RPG Gothic III horúce info o očakávanej RPG Gothic III horúce info o očakávanej RPG Gothic III horúce info o očakávanej RPG Gothic III horúce info o očakávanej RPG Gothic III horúce info o očakávanej RPG
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: JoWood / Piranha Bytes
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 13. október 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk