Game Pitch Arena Liberec 24 je príležitosť ukázať vaše hry a získať zaujímavé ceny

Cyber Sail Consulting a Anifilm medzinárodný festival oznamujú organizovanie Game Pitch Arena Liberec 24, ktorá sa koná 8. mája 2024 ako súčasť medzinárodného festivalu Anifilm.

pridal matus_ace 20.4.2024 o 19:50 pod hry
Game Pitch Arena Liberec 24 je príležitosť ukázať vaše hry a získať zaujímavé ceny

HRY > NOVINKY >

Game Pitch Arena Liberec 24 predstavuje jedinečnú príležitosť nielen pre vývojárov z Českej republiky a Slovenska, ale aj celej Európy. Táto akcia je súčasťou dlhoročného festivalu Anifilm, ktorý v poslednej dobe viac zameral svoj záujem aj na videohry. Atmosféra na akcii, ktorú organizuje Cyber Sail, bude ako profesionálna, tak priateľská, čo vytvára ideálnu uvoľnenú atmosféru podporujúcu kreativitu.

Jednotlivé štúdiá majú šancu získať cennú finančnú podporu, ktorá nepochybne uľahčí plynulý vývoj projektov nezávislých štúdií.

Hlavný partner medzinárodného festivalu Anifilm, Nadácia PPF, veľkoryso poskytla finančný dar 10 000 eur. Navyše O2 Česká republika prispela najlepším možným pripojením na mieste podľa výberu víťaza, vrátane prenájmu hardvéru na jeden rok zadarmo. A v neposlednom rade právnická firma Mavericks darovala služby v hodnote 1 000 eur. Táto štedrá podpora zdôrazňuje záväzok sponzorov podporovať inovácie a rast v hernom priemysle.

Pitching Session v Liberci ponúka malým aj veľkým vývojovým štúdiám jedinečnú príležitosť prezentovať svoje projekty skúseným profesionálnym rozhodcom (niektorí z nich reprezentujú vydavateľské spoločnosti). Títo odborníci môžu rýchlo identifikovať silné a slabé stránky každého projektu, oceniť tie najlepšie a odporučiť ich na financovanie potenciálnym vydavateľom. To umožňuje vývojárom odhadnúť skutočný potenciál svojich projektov, identifikovať oblasti pre zlepšenie a určiť najlepší ďalší postup pri ich vývoji. Táto akcia nie je len súťaž, ale platforma pre rast a učenie, to z nej robí neoceniteľnú skúsenosť pre všetkých účastníkov.

Prihlášky môžete posielať ešte do 24. apríla.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20276)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk