Thor 230 TKL je nová mechanická klávesnica od značky Genesis

Štyri farebné prevedenia, dva typy spínačov a kompatibilita s hernými konzolami. Toto prináša nová klávesnica od Genesisu.

pridal saver 23.4.2024 o 11:47 pod hardware
Thor 230 TKL je nová mechanická klávesnica od značky Genesis

HARDWARE > NOVINKY >

Genesis priniesol novú mechanickú klávesnicu za nízku cenu a tentoraz je to Thor 230 TKL. Tentoraz hovoria, že prináša úplne nový „neplávajúci“ uzatvorený dizajn zabezpečujúci stabilitu a kombinuje v jeden funkčný celok - technológiu výmeny jednotlivých spínačov Hot Swap, klávesy s potlačou Double Injection a tlmiacu penu na zníženie hlučnosti.

Firma sa v klávesnici snaží čo najviac eliminovať hlučnosť, ako aj riziko chýb. Chce takto posunúť vaše hranie na vyššiu úroveň a to ako na PC, tak dodávajú, že klávesnicu si môžete pripojiť aj ku konzolám a hrať na nich. Sú tam totiž podporované hry pre myš a klávesnicu.

 

Thor 230 TKL je nová mechanická klávesnica od značky Genesis

Genesis ku klávesnici hovorí:

Ticho, ktoré sa cení

Hlasitá prevádzka klávesnice je problém, s ktorým sa potyká mnoho hráčov. Preto sme klávesnicu Genesis Thor 230 TKL vybavili dodatočnou penou umiestenou medzi doskou plošných spojov a doskou klávesnice. Ta pohlcuje vibrácie spôsobené silným stlačením kláves, a znižuje tak hlasitosť klávesnice o 20 %, ale tým to nekončí. Prídavné stlmenie získala taktiež klávesa medzerníka. Náš systém tlmenia hluku je zárukou tichého hrania aj v priebehu ostrých súbojov.

Pravidla určuje užívateľ

Klávesnicu Genesis Thor 230 TKL sme vybavili lineárnymi spínačmi, ktoré vynikajú vysokou presnosťou, aktiváciou bez ohľadu na miesto stlačenia klávesy a vysokou dynamikou. Vieme však, že hráči majú svoje vlastné preferencie. Preto sme do Genesis Thor 230 TKL implementovali Hot Swap, technológiu, ktorá umožní nahradiť akýkoľvek trojpinový mechanizmus mikrospínačom od spoločností ako Outemu, Akko alebo KTT. Vďaka systému Hot Swap nie je nutné kupovať novú klávesnicu, keď jeden spínač zlyhá. Vymení sa v priebehu niekoľkých sekúnd. Je to jednoduché.

Thor 230 TKL je nová mechanická klávesnica od značky Genesis

Prehľadnejšie a čitateľnejšie

Čitateľné. Presne také sú klávesy na klávesnici Genesis Thor 230 TKL. Pri ich navrhovaní sme sa zamerali nie len na ich spracovanie, odolnosť a materiál príjemný na dotyk, ale taktiež na čitateľnosť laserom vyrezaných doplnkových znakov. Odteraz sú ešte čitateľnejšie a umožňujú pohodlnejšiu prácu s plným, prispôsobiteľným podsvietením každej klávesy zvlášť.

Riešenia, na ktorých záleží

Náhoda? Pri klávesnici Genesis Thor 230 TKL nie je nič náhodné. Okrem vyššie zmienených predností tento model ponúkne rad riešení, ktoré hranie ešte viac spríjemní. Špeciálne vedenie na uloženie opleteného kábla v ľubovoľnom z 3 smerov, dvojité sklopné nožičky pre ľahké nastavenie náklonu v 2 úrovniach, funkcia umožňujúca aktivovať funkčné klávesy bez použitia "FN" - to je len malá časť.

Thor 230 TKL je nová mechanická klávesnica od značky Genesis

Nakoniec je celá klávesnica doplnená o personalizované osvetlenie Prismo Effect s 16 miliónmi farieb a 25 režimami. Môžete si tak vybrať rôzne typy osvietenia pomocou aplikácie a zároveň vytvoriť aj makrá k ľubovoľným klávesom.

Čo sa týka verzii, Thor 230 TKL prichádza v dvoch verziách a to s Outemu Red alebo Outemu Brown a štyroch farebných prevedeniach – biela, čierna, šedá negatívna a šedá pozitívna.  

Cena je 54 eur, kúpite ju na oficiálnej stránke.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20271)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk