Stratégia Songs of Conquest už predala pol milióna kusov a autori pripravujú ďalší obsah

Zdá sa, že hráči chcú hry v štýle Heroes of Might & Magic 3.

pridal matus_ace 27.5.2024 o 17:38 pod hry
Stratégia Songs of Conquest už predala pol milióna kusov a autori pripravujú ďalší obsah

HRY > NOVINKY >

Coffee Stain Publishing a Lavapotion oznamujú, že ich stratégia Songs of Conquest inšpirovaná klasickou Heroes of Might & Magic 3 už od vydania 20. mája predala viac ako pol milióna kusov. Navyše s ňou autori nekončia a hra získa rozsiahlu podporu. Hráči sa môžu tešiť na rozšírenie, ktoré príde v 2. štvrťroku 2025 s názvom Bleak East a ktoré predstaví dve nové frakcie a novú kampaň pre jedného hráča, ako aj na štyri DLC spolu s bezplatnými aktualizáciami, ktoré sa zameriavajú na každú z existujúcich frakcií, posúvajú príbeh dopredu a rozširujú existujúcu hrateľnosť.

Na jeseň tohto roka vyjde DLC Rise Eternal, ktoré príde spolu s bezplatnou aktualizáciou hry a zameria sa na nekromantickú frakciu Barony of Loth. Rise Eternal tiež predstaví koncept Tales, príbehových misií, ktorých cieľom je doplniť kampane štyroch pôvodných frakcií a posunúť príbeh vpred. Debutové DLC sa zameria na úplne nového bojovníka Barony of Loth menom Kastus Maal, učenca, ktorého zabila arleonská barónka Cecilia Stoutheart. Kastus, ktorý teraz povstal a ovláda silnú nekromantickú mágiu, sa chce barónke pomstiť.

Okrem príbehových misií prinesie Rise Eternal aj nové artefakty, bonusy k setom a vylepšenia herných mechanizmov nekromancie, ktoré sú jedinečné pre frakciu Barony of Loth a sú bezplatné pre všetkých hráčov, ktorí si hru zakúpili.

Rozšírenie Bleak East, ktoré vyjde v 2. štvrťroku 2025, pridá do hry dve nové frakcie - divokých Vanirov, ako aj starobylých a odľahlých Rootov. Tieto frakcie sa predstavia prostredníctvom rozsiahlej kampane pre jedného hráča, v ktorej si hráči vyskúšajú nové drsné biómy a nebezpečenstvá Bleak East.

Od začiatku sme vedeli, že rozmanitosť frakcií je pre zdravie ťahovej stratégie, akou je Songs of Conquest, kľúčová,“ povedal Carl Toftfelt, hlavný dizajnér hry v spoločnosti Lavapotion. „Naši hráči si už od uzavretej bety žiadali nové frakcie a my sme veľmi radi, že môžeme predstaviť Vanir a Root, a tešíme sa, že sa v nasledujúcich mesiacoch podelíme o ďalšie.

Po DLC Rise Eternal, ktoré vyjde na jeseň 2024, bude nasledovať Essence Awakened v zime 2024 a rozšírenie Bleak East, ktoré je v súčasnosti plánované na 2. štvrťrok 2025. V roku 2025 budú vydané dve ďalšie DLC pre frakcie Barya a Rana.

Pred približne siedmimi rokmi sme sa rozhodli vytvoriť hru Songs of Conquest a keď vidíme, ako si hráči hru užívajú, sme nesmierne hrdí na to, čo sme vytvorili,“ povedal Magnus Alm, generálny riaditeľ a spoluzakladateľ spoločnosti Lavapotion. „Vývoj rozšírení a DLC by nebol možný bez oddanej hráčskej základne, ktorá s nami drží počas celého vývoja - ďakujeme, že nám veríte, nemôžeme sa dočkať, čo si pomyslíte o tom, čo príde.“





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Feedback na zostavu (1)
Procesor AMD Ryzen 5 7600 https://www.alza.sk/amd...
|Hladam starsiu hru (0)
Caute, Kedze mi GPT moc nepomohol, skusim to t...
|Hľadám co-op parťákov do porta... (7)
Ahojte sektoráci, Som achievement hunter a hľad...
|Muzikanti sectoru (11)
Ola senoritas, pochvalte sa na ake hudobne nast...
|Sekanie hier albo pokles fps? (12)
ahojte,priatelia. hrám nfs heat,a mám problem,že h...
|Svet, ukrajina, vojny ... (23763)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk