C&C Nodi predstavení a demo na pláne

pridal saver 28.8.2006 o 21:16 pod hry
HRY > NOVINKY >

EA predstavilo v Lipsku C&C 3 a priblížilo stranu NODov, kde ohlásilo návrat Kanea a spolu s ním predstavilo bojovú techniku tejto zákernej a podlej strany. Na rozdiel od GDI s pevným zázemím je Bratstvo Nod frakcia bez krajiny, bez vlastnej zeme. Sú to ľudia, ktorí sa prirodzene vyvinuli, ako vedľajší produkt spoločnosti - teroristi. Sú to ľudia šinúci sa za chybnou víziou svojho vodcu Kanea. Je ich veľa, dosť na to aby dokázali vzdorovať mašinérii GDI. Sú nebezpeční, brutálni a ich cieľom je akcelerovať najväčšiu ekologickú katastrofu. Veria, že ich boj posunie svet ďalej a ukáže plný potenciál ľudstva. Len zelená hornina Tibérium to dokáže. Hornina, ktorú chce GDI zničiť z tohto sveta. Musia ju zachrániť, študovať, vytvárať zbrane a robiť pokusy na ľuďoch. Je to dar ľudstvu, nie jeho prekliatie a záhuba. 

Momentálne je Bratstvo Nodov vyhnané do nehostinných žltých zón, zatiaľ čo modré zóny si plne ovládlo GDI. Sú to tyrani, ktorí sa nezaujímajú o zvyšných ľudí v žltých zónach. Treba ich zničiť a vrátiť svetu slobodu. Tisíce ľudí sa preto hlásia každý mesiac do ich armády, sú stratení a nemajú cieľ. Jedine Kane a Bratstvo Nod im ponúka východisko. Vojnu za lepšiu budúcnosť.

Výhoda NODov je ich úplná decentralizácia, neviditeľnosť a schopnosť zaútočiť na najcitlivejšie miesta nepriateľa. Majú vyspelú technológiu, vytrénované guerilla jednotky a dobré vybavenie do bojov v nebezpečených žltých zónach. Ich zbrane sú experimentáne a exotické, využívajúce nebezpečné látky tibéria, nestabilné a krehké, často nebezpečné pre samotných vojakov, ale dôležitý je výsledok, nie straty. Ich sila je založená predovšetkým na neviditeľnosti a smrtonosných zbraniach.

Z vozidiel sú smrtelné ich rýchle Attack Bikes, Raider Buggies, rovnako ich Scorpion tanky podporované stealth Vertigo bombardérmi a Venom scout lietadlami. Z ďalších nechýba Stealth tank a smrtiaci Flame tank schopný zabiť celé čaty vojakov jediným výstrelom. Celú mašinériu podporuje Beam Cannon a na najvyššom stupienku stojí Avatar Warmech, ktorý dokáže preniesť zbraň z iného vozidla na seba a používať ju. Z peších jednotiek sú tu nebezpečné Black Hand Shock Troops a Glider Shadows.

Určite si pozrite updatovanú oficiálnu stránku s množstvom informácií a medzitým sa tešte na demo, ktoré práve EA ohlásilo. Zatiaľ nie je známy dátum vydania dema.





C&C Nodi predstavení a demo na pláne C&C Nodi predstavení a demo na pláne C&C Nodi predstavení a demo na pláne C&C Nodi predstavení a demo na pláne C&C Nodi predstavení a demo na pláne C&C Nodi predstavení a demo na pláne C&C Nodi predstavení a demo na pláne C&C Nodi predstavení a demo na pláne C&C Nodi predstavení a demo na pláne
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
Xbox 360

Vývoj: EA / EA LA
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (7)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19925)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk