C&C približuje Scrinov

pridal saver 4.2.2007 o 14:28 pod hry
HRY > NOVINKY >

GameSpot zverejnil developer diary s autormi C&C Tiberium Wars, kde priblížili mimozemskú rasu Scrinov, jej motívy a dôvody útoku na Zem. Scrini prichádzajú na svet zmietajúci sa 50 rokov vo vojne, 50 rokov v tibériu. Tibérium ničí Zem, ale je aj jedinečným zdrojom energie, preto sa svet zmieta vo vojne dvoch frakcií GDI a NOD. Každá má svoj názor na tibérium, jedna ho chce zničiť, druhá využiť na svoje vylepšenie. Tretí názor na tibérium prinášajú Scrini, chcú ho zbierať.

Scrini čakali stovky rokov na okraji našej sústavy, spali a vyčkávali. Prečkali stredovek, technickú revolúciu, vojny, čakali na signál, kedy bude najlepšie zaútočiť. Ten prišiel so zásahom radiácie vtedy, ktorý prišiel práve vtedy, keď tretia vojna o tibérium dosiahla vrchol. Signál prebral loď k životu a tá nastavila cieľ - Zem. Scrini pristanú v červenej zamorenej zóne, potichu, aby celé armády naraz zaútočili, ako na GDI, tak aj NODov, nerozlišujú nepriateľov. GDI neskôr zisťuje, že nepriateľov zaujíma len tibérium. Od tejto fázy hry budú postupne objasňované vzťahy mimozemšťanov k zeleným kryštálom, mnoho vecí bude objasnených a to až od samotných začiatkov tibéria.

Na rozdiel od klasických jednotiek GDI a NODov, bude mať Scrin frakcia vlastné. Budu mať iné jednotky, iný štýl boja a aj iné základne. Ich základom bude materská loď, vznášajúca sa nad územím, pomaly letiaca a vysielajúca svoje jednotky. Ak napríklad dostane Scrin svoju materskú loď s jednotkami, ako assimilator, mastermind nad nepriateľskú základňu, môže ju v momente ovládnuť a hra sa končí. Posily základných jednotiek dostávajú Scrini z ďalších lodí na orbite a základní na zemi, dokážu sa totiž teleportovať, to bude aj ich najsilnejšou zbraňou. Ak vynájdu rift generátor, budú môcť označiť zónu, kde sa aktivuje teleport a presunie jednotky a budovy do vesmíru. Scrioni budú mať aj niečo na štýl nezraniteľnosti, kde vytvoria okolo svojich jednotiek pole, ktoré ju prenesie do inej dimenzie a je tak chránená pred streľbou.





C&C približuje Scrinov
Páči sa mi!






PC
Xbox 360

Vývoj: EA / EA LA
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19763)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk